suku cadang mobil

Anjeun dina tempat anu leres pikeun suku cadang mobil.Ayeuna anjeun parantos terang yén, naon waé anu anjeun milari, anjeun pasti bakal mendakanana 1D;ONE.kami ngajamin yén éta aya di dieu 1D;ONE.
Produk nawiskeun tingkat luhur integritas akustik sareng kesederhanaan gerakan, anu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun divisi rohangan anu ekonomis, praktis sareng elegan..
Kami tujuan pikeun nyayogikeun kualitas anu pangluhurna suku cadang mobil.pikeun konsumén jangka panjang urang sareng kami bakal aktip kerjasama sareng konsumén pikeun nawiskeun solusi anu épéktip sareng kauntungan biaya.
Naon peran sealant dina mesin mobil
Naon peran sealant dina mesin mobil
1. Kahiji, nyabut lem residual dina beungeut flange, jeung ngabersihan beungeut flange jeung cleaner husus mulangkeun beungeut flange ka beungeut bersih, lemes, jeung minyak-gratis;2. Lajeng ngadamel hiji lawang dina tanda silicone kalayan diaméter 3mm, panawaran silicone merata dina beungeut flange, sarta ketebalan tina strip sealing nyaeta 2-3mm ulah kaleuleuwihan lem mudal;3. Pasang dina 5 menit sanggeus sizing pikeun nyegah beungeut silicone ti drying kaluar sarta mangaruhan assembly nu;4. Saatos assembly, nganggo bolts mun tighten, sarta tighten bolts dina urutan tightening diagonally nurutkeun torsi tightening; sanggeus silika gél garing salila 30 menit, minyak bisa ditambahkeun.
30 detik nyandak anjeun ngartos 1D AUTO Co., Ltd.
30 detik nyandak anjeun ngartos 1D AUTO Co., Ltd.
Kami Guangzhou 1D Auto Co., Ltd. Pausahaan kami utamana ngahasilkeun piston, cingcin piston, liner silinder, ubin badag, ubin leutik, gaskets, busi, colokan glow, jeung produk anu kualitas luhur.Kualitas dijamin 100.000 kilométer, kaluaran ageung, sareng inventarisna cekap. Aya deui kagiatan preferensial pikeun mesen ayeuna.
ANY INQUIRIES, PLS NULIS KA KAMI
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun