Layanan OEM

Ngonpigurasikeun leuwih ti 1600 model mesin sarta 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston. Kami reueus janten Top-Three Piston sareng pabrik Assy cingcin anu ngahiji sareng ranté suplai Toyota, Mitsubishi sareng Isuzu OEM.  Dilengkepan mesin Bosch / Siemens anu ngarah dunya, NPR Jepang  téhnologi jeung 170 cocog teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect. Ngawangun pangkalan gudang pabrik di Cina Kidul kota Guang Zhou supados gancang ngabales inpormasi pasar sareng kabutuhan palanggan. Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.

OEM standar kualitas luhur suku cadang mesin piston 1D

Ngonpigurasikeun leuwih ti 1600 model mesin sarta 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston.

Dilengkepan mesin Bosch/Siemens anu unggul di dunya, téknologi NPR  Jepang sareng 170 teknisi terlatih anu mumpuni, palapis CCIP, ISO/TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan jsb.

Colokan busi merek 1d, sareng NGK Jepang, denso, téknologi busi sareng téknologi keramik NTK gabungan sertifikasi. Produk nutupan colokan ganda platinum, colokan platinum, colokan iridium platinum, colokan iridium, colokan nikel alloy jeung model lianna.



Sakur patarosan, mangga nyerat ka kami
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun