Profésional Best kualitas kinerja luhur bagian mesin piston kit pabrik

Profésional Best kualitas kinerja luhur bagian mesin piston kit pabrik

1D; ONE Profesional Kualitas luhur bagian-bagian mesin piston kit pabrikan, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40,000 pcs piston, 200,000 pcs piston ring

1D Auto Parts mangrupikeun produsén suku cadang mobil anu museurkeun kana suku cadang mesin mobil.

  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

+86-20-87721702

Telepon:

+86 13825044555

Email:

wey105@qq.com

WeChat:

+8618144837660

Facebook:

1D Auto parts
Kirim panalungtikan anjeun
Komposisi tina ngajadikeun eta meunangkeun kinerja alus tina.

FAQ

1. Naon ari cingcin dina piston?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
2.naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh Taiwan brand, 1D
3. Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.

Kaunggulan

1. Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.
2.Kargo Logistik genah& Stok siap cukup
3. Jepang NPR téhnologi jeung 170 cocog teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect.
4.32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston

Ngeunaan 1D; ONE

Perusahaan otomatis 1D lokasina di Cina Kidul kota Guang Zhou, éta kapanggih dina 2010 kalawan kaahlian exporting pangalaman dina bagian mesin, pausahaan ieu dedicated ka piston, liner, ring Assy, sarta gasket dagang, bantalan mesin, spark / glow plugs, minyak pelumas. jsb.   Kami reueus janten Top-Three Piston sareng pabrik Assy cingcin anu ngahiji sareng ranté suplai Toyota, Mitsubishi sareng Isuzu OEM. Kauntungan strategis perusahaan 1D difokuskeun di handap ieu: 1: Panalungtikan kuat& Téhnik Ngembangkeun: Ngonpigurasikeun langkung ti 1600 modél mesin sareng 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran sadinten 40,000 pcs piston, 200,000 pcs ring piston. 2. Sarana& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens, Japan NPR téhnologi jeung 170 cocog teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect. 3.Kargo Logistik genah& cukup siap Saham: ngawangun base gudang pabrik di Cina Selatan kota Guang Zhou guna gancang ngabales informasi pasar jeung kabutuhan customer. 4. Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.

  Rincian gancang

------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------



 OE NO.:  ME072062  ME072064  Ngaran Brand:  1D  

 Tempat Asal:  Guangzhou, Cina (Daratan)  dia:  118  

 Modél mobil:  6D16  Panjangna:  116.3  

 Tipe:  PISTON  ukuran ring:  3+2.5+4  

Garansi:  3 bulan  Pin:  38*92  

 Jumlah modél:  ME072062  ME072064  Alfin:  alfin  



------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------





Tambihkeun koméntar
Sakur patarosan, mangga nyerat ka kami
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun