Bagian Mesin OEM Asli Piston 1D

Bagian Mesin OEM Asli Piston 1D

Unggal piston merek 1D parantos ngalaman perlakuan panas. Tujuan perlakuan panas nyaéta pikeun mastikeun operasi normal piston dina mesin tanpa gagal.

1D unggal piston diproduksi ku alat mesin Taiwan CNC pikeun mastikeun katepatan produk. Masing-masing parantos diuji sacara manual pikeun mastikeun unggal ukuran detil produk.

Tungtungna, produk bakal ngalaman beberesih ultrasonic, lajeng ngalakukeun perlakuan permukaan relevan.

Ayeuna, perlakuan permukaan anu kami tiasa nyayogikeun nyaéta: piston tin plating piston phosphating piston skirt printing (tin plating phosphating skirt printing). Tujuan tina tilu perlakuan permukaan ieu nyaéta pikeun ningkatkeun gesekan antara piston sareng liner silinder nalika mesin mimiti tiis. Ngahindarkeun résiko tarik silinder.) Perawatan anoda tina sirah piston (tujuan perawatan anoda nyaéta pikeun ningkatkeun karasa sirah piston, ku kituna karbon henteu tiasa nembus kana awak piston, ku kituna ningkatkeun waktos jasa piston)




  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

+86-20-87721702

Telepon:

+86 13825044555

Email:

wey105@qq.com

WeChat:

+8618144837660

Facebook:

1D Auto parts
Kirim panalungtikan anjeun


  Rincian gancang

------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------



 OE NO.:  ME072062  ME072064  Ngaran Brand:  1D  

 Tempat Asal:  Guangzhou, Cina (Daratan)  dia:  118  

 Modél mobil:  6D16  Panjangna:  116.3  

 Tipe:  PISTON  ukuran ring:  3+2.5+4  

Garansi:  3 bulan  Pin:  38*92  

 Jumlah modél:  ME072062  ME072064  Alfin:  alfin  



------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------





Tambihkeun koméntar
Sakur patarosan, mangga nyerat ka kami
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun