Pangalusna Profesional pabrik gasket pinuh Harga Pabrik - 1D; ONE

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
GASKET FULL
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • FULL GASKET manufacturing process.pdf Unduh
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; ONE Best Profesional pabrik gasket Full Harga Pabrik - 1D; ONE, Panalungtikan Kuat& Téhnik Ngembangkeun: Konpigurasikeun langkung ti 1600 modél mesin

gasket pinuh aya dina kualitas alus kalawan bagian lengkep.



1D Auto Parts CO., LTD. Profésional pabrik gasket Full


Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk
Cushion silinder nyaéta luhureun awak jeung handap, segel antara sirah silinder Peranna nyaéta pikeun ngajaga segel silinder airtight, ngajaga aliran awak ka sirah silinder coolant jeung minyak silinder Pad teu bocor kedap balukar tina bolts sirah silinder. dina tekenan, jeung gas durukan dina silinder pangaruh suhu luhur jeung tekanan tinggi jeung korosi minyak jeung coolant gasket kudu cukup kuat pikeun tahan tekanan, panas, jeung korosi. Sajaba ti éta, kudu boga jumlah nu tangtu élastisitas pikeun ngimbangan roughness na unflatness tina beungeut luhur awak jeung beungeut handap sirah silinder, kitu ogé deformasi tina sirah silinder nalika mesin jalan.
Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
GASKET FULL
MOQ
1 SET

Garansi

1 Taun
Bahan
LOGAM
Tanggal pangiriman
5-7 poé
Rincian produk


Fitur produk
        
Bagian.1
Fungsi gasket silinder
Gasket silinder perenahna antara sirah silinder sareng blok silinder, ogé katelah ranjang silinder. Fungsina nyaéta pikeun ngeusian pori mikro antara blok silinder sareng sirah silinder, mastikeun sealing anu saé dina permukaan gabungan, teras mastikeun sealing kamar durukan pikeun nyegah bocor hawa tina silinder sareng bocor cai tina jaket cai.
Bagian.2

Kalayan penguatan kontinyu tina mesin durukan internal, beban termal sareng beban mékanis ningkat, sareng keketatan gasket silinder janten langkung penting. Sarat pikeun struktur jeung bahan nyaéta: kakuatan cukup jeung lalawanan panas dina aksi suhu luhur, tekanan tinggi jeung gas kacida corrosive; Loba ruksak atawa deteriorated, tahan korosi; Cai mibanda élastisitas tangtu jeung bisa ngimbangan unevenness tina beungeut gabungan pikeun mastikeun sealing; hirup jasa panjang
      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh Taiwan brand, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naon cingcin dina piston a?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diadegkeun dina taun 2012 di china; gusngzhou;, urang 1D AUTO PARTS CO., LTD. mangrupakeun Teguh Proprietorship Tunggal, instrumental di Produsén jeung padagang a assortment komprehensif ngeunaan liner Silinder, jsb Dina manajemen Manajer urang, Yuguangwei, urang geus miboga kasuksésan badag dina industri ieu.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun