Naon fungsi piston sareng rod panyambung dina mesin?

2022/06/18

Pistons sareng rod panyambung dina mesin mangrupikeun bagian tina mékanisme rod panyambung engkol, anu babarengan ngawangun grup rod panyambung piston.

Kirim panalungtikan anjeun

Pistons sareng rod panyambung dina mesin mangrupikeun bagian tina mékanisme rod panyambung engkol, anu babarengan ngawangun grup rod panyambung piston. Ieu mangrupikeun bagian anu téknis anu luhur pisan dina mesin, sareng éta ngagaduhan syarat anu luhur pisan dina bahan, prosés metalurgi sareng perlakuan panas tina bagian-bagian, khususnapiston jeung ring piston, nu langsung patali jeung hirup gawé tina mesin.

 

Fungsi utama piston connecting rod group nyaéta pikeun nampa tekanan gas durukan, sarta ngirimkeun gaya ieu ka rod connecting ngaliwatan pin piston lajeng ka crankshaft, sarta ngarobah gerak reciprocating piston kana gerak rotational of. crankshaft nu. 

 

Fungsi utama tinapiston nyaéta pikeun tahan tekanan gas durukan sarta ngirimkeun gaya ieu ka rod nyambungkeun ngaliwatan pin piston pikeun ngajalankeun crankshaft pikeun muterkeun. Salaku tambahan, luhureun piston, sirah silinder sareng témbok silinder babarengan ngabentuk kamar durukan. Piston mangrupikeun bagian anu paling hese dina mesin. Luhureun piston aya dina kontak langsung jeung gas-suhu luhur, ku kituna suhu luhureun piston nu kacida luhurna. Sacara umum, kira-kira 40% leungitna gesekan dina mesin asalna tina gesekan antara piston, ring piston sareng témbok silinder. Pistons alloy aluminium loba dipaké dina mesin mobil modern, naha mesin béngsin atawa mesin solar, sarta beusi tuang atawa piston baja tahan panas ngan dipaké dina saeutik pisan mesin mobil.

 

Fungsi gugus rod panyambung nyaéta pikeun ngirimkeun gaya piston ka crankshaft, sareng ngarobih gerak bolak-balik piston kana gerak rotasi crankshaft. Grup rod nyambungkeun dikomprés, stretched tur ngagulung salila operasi, jadi awak rod nyambungkeun bisa ngagulung sarta twisted. Awak rod panyambung sareng panutup rod nyambungkeun didamel tina baja karbon sedeng kualitas luhur atanapi baja alloy karbon sedeng ku ngajalin paeh atanapi ngajalin gulung.

 

Grup rod panyambung piston, grup awak sareng grup flywheel crankshaft babarengan ngabentuk mékanisme rod panyambung engkol. Éta mékanisme pangiriman pikeun mesin durukan internal pikeun ngawujudkeun siklus kerja sareng ngalengkepan konversi énergi. Éta mékanisme pikeun mesin ngahasilkeun sareng ngirimkeun kakuatan. Énergi termal dirobah jadi énergi mékanis, nu mangrupakeun mékanisme konversi énergi mesin. Kaayaan gawéna rada goréng, éta kedah tahan suhu luhur, tekanan tinggi, kecepatan tinggi sareng korosi kimiawi, sareng kedah nanggung seueur tekanan gas sareng gaya inersia massa bagian anu gerak. Ku alatan éta, bahan jeung struktur sarat mékanisme rod nyambungkeun engkol cukup luhur. Struktur na langsung nangtukeun kinerja sarta efisiensi mesin

https://1dplug.com/

 


Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun