30 detik nyandak anjeun ngartos 1D AUTO Co., Ltd.

30 detik nyandak anjeun ngartos 1D AUTO Co., Ltd.

Kami Guangzhou 1D Auto Co., Ltd. Pausahaan kami utamana ngahasilkeun piston, cingcin piston, liner silinder, ubin badag, ubin leutik, gaskets, busi, colokan glow, jeung produk anu kualitas luhur.

Kualitas dijamin 100.000 kilométer, kaluaran ageung, sareng inventarisna cekap. Aya deui kagiatan preferensial pikeun mesen ayeuna.

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

+86-20-87721702

Telepon:

+86 13825044555

Email:

wey105@qq.com

WeChat:

+8618144837660

Facebook:

1D Auto parts
Kirim panalungtikan anjeun
Rincian produk
Profil Perusahaan
1D Auto Co., Ltd.
广州一鼎汽配有限公司
Halo sobat

Wilujeng nengetan 1D Auto Co., Ltd. sareng ngarepkeun kerjasama win-win kami


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Kami, 1D AUTO PARTS CO., LTD. ngadeg di 2012, geus bisa attain posisi pasar nonjol dina lalulintas, supplying jeung ngadistribusikaeun Suku Cadang Otomatis. Kami ogé nawiskeun rupa-rupa produk sapertos oli Motor. Produk ieu kaceluk pikeun kualitas anu dijamin kualitasna salaku daya tahan anu luhur, bérés anu saé, kualitas pangsaéna, pisibilitas kaunggulan, dimensi anu tepat, tahan ngaleutikan, kakuatan anu luhur sareng pangropéa anu rendah. Rangkaian produk kaamanan lalu lintas kami ngabantosan dina ngaidentipikasi pembagian jalan sareng ngajantenkeun lalu lintas aman. Ningkatkeun tim profésional anu mumpuni, kami parantos ngalaksanakeun pikeun nyayogikeun sarat sareng tungtutan para klien anu dihargaan. Pikeun mastikeun kualitas produk premium, tim anu tiasa dipercaya mariksa sadaya rentang produk anu ditawarkeun dina sababaraha parameter sareng ku kituna ngajamin kisaran anu optimal pikeun klien anu kami tahan. Kusabab usaha ikhlas maranéhna, kami geus bisa ngamankeun posisi conspicuous di pasar. rentang ditawarkeun kami loba applauded ku klien kami alatan fitur incomparable maranéhna. Dina raraga minuhan sagala rupa kaperluan klien, kami nawiskeun produk ieu dina sagala rupa spésifikasi. Klién kami anu berharga tiasa ngamangpaatkeun produk ieu ti kami dina harga ngarah pasar.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
suku cadang mobil pabrik produsén Grosir
Tambihkeun koméntar
Sakur patarosan, mangga nyerat ka kami
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun