Kinerja tinggi klep mesin precision beurat ringan 1D

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
Klep
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

Inlet tinggi jeung efisiensi knalpot, workmanship rupa, outsourcing geulis

Peran klep mobil sacara khusus tanggung jawab pikeun asupkeun hawa kana mesin sareng nyéépkeun gas buang saatos durukan. Tina struktur mesin, éta dibagi kana klep asupan sareng klep knalpot. Fungsi klep asupan nyaéta pikeun narik hawa kana mesin sareng nyampur sareng ngaduruk bahan bakar; fungsi klep knalpot nyaéta ngaleupaskeun gas haseup kaduruk tur dissipate panas. Gejala ruksakna klep mobil nyaéta kieu:

1. Bakal mangaruhan efisiensi kerja mesin, sarta kakuatan mobil bakal ngurangan;

2. Noise abnormal bakal lumangsung, sarta mesin bakal ngalaman idling stabil atawa akselerasi goréng salila operasi, sarta kinerja overtaking ogé bakal ngurangan. Dina kasus parna, éta ogé bakal ngabalukarkeun kasusah dina ngamimitian mesin, gagal pikeun ngahurungkeun, sarta mobil ogé bakal muncul Fenomena ngaronjat leakage hawa atawa deposit karbon;

3. A klep rusak bakal ngahasilkeun operasi teu stabil tina silinder nu. Instability tina silinder bakal ngabalukarkeun mesin keur oyag, mesin lemah, sarta pipa knalpot bakal diblokir. Dina kasus parna, éta bakal ngabalukarkeun knalpot ngaluarkeun haseup hideung.


Rincian produk
Profil Perusahaan

  Rincian Gancang

------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------


OE NO.:
Ngaran Brand:1D
Tempat Asal:Guangzhou, Cina (Daratan)Jumlah modél:4D32  4D33
Modél mobil:4D32  4D33Bahan:23-8N/21-4N / 4Cr9Si2 / 40Cr/4Cr10Si2Mo
Tipe:asupan& Klep knalpotMOQ:1 SET
Garansi:1 Taunukuran:Ukuran Standar
Warna:hideungTanggal pangiriman:5-7 poé




Kakuatan urang

Klep Mesin

1. kualitas pangalusna 

2. harga kalapa 

3. pangiriman gancang 

4.Shown pintonan alus sarta periode hirup deui dina aplikasi praktis

   

------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diadegkeun dina taun 2012, kami 1D AUTO PARTS CO., LTD., Kalibet dina Padagang Grosir rupa-rupa Piston sareng ring sareng seueur deui. Dina prosés pangembanganana, kami ngajamin yén ngan ukur bahan dasar anu paling luhur anu dianggo ku padagang kami sareng mesin ultra-modern. Kami nyayogikeun produk-produk ieu dina sababaraha pilihan bungkusan higienis saluyu sareng sarat akurat para nasabah.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun