Pangalusna Laser IRIDIUM Car Spark Plugs Pikeun Mesin Company - 1D; ONE

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Tipe
Q20-U11
Modél Mobil
SPARK PLUG
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • Spark plug.pdf Unduh
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; ONE Best Laser IRIDIUM Busi Mobil Pikeun Perusahaan Mesin - 1D; ONE, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens

Colokan busi merek 1d, sareng NGK Jepang, denso, téknologi busi sareng téknologi keramik NTK gabungan sertifikasi. Produk nutupan colokan ganda platinum, colokan platinum, colokan iridium platinum, colokan iridium, colokan nikel alloy jeung model lianna.



Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk

Colokan busi, anu biasa katelah nozzle, dianggo pikeun ngaluarkeun listrik tegangan tinggi pulsa anu dikirim ku kawat tegangan tinggi (kawat nozzle), ngarecah hawa antara dua éléktroda colokan, sareng ngahasilkeun percikan listrik. pikeun ngahurungkeun gas campuran dina silinder. Jenis utama nyaéta: busi kuasi, busi protruding tepi, busi éléktroda, busi korsi, busi éléktroda, busi luncat permukaan, jrrd [2].


Busi dipasang di sisi atawa luhureun mesin. Dina dinten-dinten awal, busi dihubungkeun sareng distributor ku garis silinder. Dina sapuluh taun panganyarna, mesin dina mobil dasarna geus robah jadi sambungan langsung antara coil ignition jeung busi. Tegangan kerja tina busi kedah sahenteuna 10000v, sareng listrik tegangan tinggi dibangkitkeun ku listrik 12V ku coil ignition, teras dikirimkeun ka colokan busi.

Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
SPARK PLUG
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Tanggal pangiriman
5-7 poé
Rincian produk


Fitur produk
        
Bagian.1
Prinsip kerja busi
Dina aksi tegangan tinggi, hawa antara éléktroda sentral jeung éléktroda sisi colokan busi bakal ionize gancang, ngabentuk ion nu boga muatan positif jeung éléktron bébas muatan négatip. Nalika tegangan antara éléktroda ngahontal nilai nu tangtu, jumlah ion jeung éléktron dina gas naek kawas longsoran, ku kituna hawa leungiteun insulasi na, sarta celah ngabentuk saluran ngurangan sarta fenomena "ngarecahna". Dina waktu ieu, gas ngabentuk awak luminous, nyaeta, a "spark". Kalayan ékspansi termal na, éta ogé nyababkeun sora "pop". Suhu narik listrik ieu tiasa saluhur 2000 ~ 3000 ℃, anu cukup pikeun ngahurungkeun campuran dina kamar durukan silinder.
Bagian.2
Biasa sareng tahan busi
Salaku generator spark discharge, busi mangrupa sumber interferensi radiasi éléktromagnétik broadband kontinyu. Dina raraga ngurangan gangguan kuat radiasi éléktromagnétik dihasilkeun ku seuneu luncat dina médan listrik nirkabel, ngajaga komunikasi radio jeung nyegah misoperation of on-board alat éléktronik, nagara sakuliah dunya geus ngagancangkeun ngembangkeun lalawanan spark plugs saprak 1960s. Cina ogé geus ngaluarkeun runtuyan standar nasional pikeun kasaluyuan éléktromagnétik wajib, nu mastikeun ngawatesan ciri interferensi radio alat wahana disetir ku spark plug engine ignition. Ku alatan éta, paménta pikeun busi lalawanan ogé greatly ngaronjat. Struktur busi tipe résistansi teu jauh béda ti tipe biasa, iwal sealant konduktor dina insulator dirobah jadi sealant résistansi.
      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh merk Taiwan, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naha urang ngagunakeun ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
Naon cingcin dina piston a?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diadegkeun dina taun 2012, 1D AUTO PARTS CO., LTD. mangrupa salah sahiji padagang borongan renowned tina rupa-rupa minyak Motor jeung leuwih. Produk ieu dirarancang sareng diproduksi saluyu sareng tren sareng standar industri panganyarna. Sakabeh rentang produk ditawarkeun ku kami pohara populér di pasar pikeun kamampuhan mampuh maranéhanana jeung alam durability tinggi.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun