Borongan Best Quality FULL GASKET Factory kalawan harga alus - 1D; ONE

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
GASKET FULL
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • FULL GASKET manufacturing process.pdf Unduh
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; ONE Grosir Best Quality FULL GASKET Factory kalawan harga alus - 1D; ONE, Jepang NPR  téknologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect.

GASKET FULL.
lalawanan korosi kuat, tekanan, panas sarta lalawanan korosi

1D Auto Parts CO., LTD. Pabrik GASKET FULL Kualitas pangsaéna




Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk
Cushion silinder nyaéta luhureun awak jeung handap, segel antara sirah silinder Peranna nyaéta pikeun ngajaga segel silinder airtight, ngajaga aliran awak ka sirah silinder coolant jeung minyak silinder Pad teu bocor kedap balukar tina bolts sirah silinder. dina tekenan, jeung gas durukan dina silinder pangaruh suhu luhur jeung tekanan tinggi jeung korosi minyak jeung coolant gasket kudu cukup kuat pikeun tahan tekanan, panas, jeung korosi. Sajaba ti éta, kudu boga jumlah nu tangtu élastisitas pikeun ngimbangan roughness na unflatness tina beungeut luhur awak jeung beungeut handap sirah silinder, kitu ogé deformasi tina sirah silinder nalika mesin jalan.
Parameter produk

Ngaran Brand

1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar

Modél Mobil

GASKET FULL
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Tanggal pangiriman
5-7 poé
Rincian produk


Fitur produk
        
Bagian.1
The gaskets silinder handap loba dipaké

Salah sahijina nyaéta gasket silinder asbés logam. Asbés jenis ieu diapit ku kawat logam atanapi chip logam di tengah sareng ditutupan ku lambaran tambaga atanapi lambaran baja. Ketebalan gasket baja ieu 1.2 ~ 2mm. Éta gaduh élastisitas anu saé sareng résistansi panas sareng tiasa dianggo sababaraha kali, tapi kakuatanna kirang sareng ketebalan sareng kualitasna henteu rata.

Séjénna dijieunna tina lambaran logam padet. Jenis gasket ieu seueur dianggo dina mesin bertulang sareng mobil sareng mobil balap. jenis ieu gasket stamping jangkungna tangtu garis gilig sabudeureun liang silinder, liang cai jeung liang minyak nu kudu disegel, sarta ngagunakeun deformasi elastis garis gilig pikeun ngawujudkeun sealing.

Bagian.2

Kalayan penguatan kontinyu tina mesin durukan internal, beban termal sareng beban mékanis ningkat, sareng keketatan gasket silinder janten langkung penting. Sarat pikeun struktur jeung bahan nyaéta: kakuatan cukup jeung lalawanan panas dina aksi suhu luhur, tekanan tinggi jeung gas kacida corrosive; Loba ruksak atawa deteriorated, tahan korosi; Cai mibanda élastisitas tangtu jeung bisa ngimbangan unevenness tina beungeut gabungan pikeun mastikeun sealing; hirup jasa panjang
      
Gambar pabrik



    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh Taiwan brand, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naha urang ngagunakeun ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diadegkeun dina 2012, 1D AUTO PARTS CO., LTD. mangrupikeun Padagang Grosir sareng Pengecer anu kasohor tina sajumlah ageung minyak Motor sareng seueur deui. Ngical paralatan kami nganggo mesin anu paling modéren pikeun ngalaksanakeun produksi sareng prosés anu aya hubunganana sampurna. Kami damel salaku tim pikeun ngartos kabutuhan para nasabah, ngajaga kapentingan bisnis masing-masing supados tiasa nganteurkeun produk dina waktos anu pas sareng dina harga anu paling kompetitif. Kami dipandu ku 1D AUTO PARTS CO., LTD.. Kalayan ideu visioner sareng sumangetna pikeun narékahan pikeun posisi anu luar biasa, kami parantos janten nami anu dibédakeun pikeun nawiskeun sajumlah produk.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun