Kualitas luhur Best Engine valves suppliers borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD.

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
Klep
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; HIJI Klep Mesin Pangsaéna Kualitas Tinggi Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD., Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens

Inlet tinggi jeung efisiensi knalpot, workmanship rupa, outsourcing geulis

1D Auto Parts CO., LTD. Pangalusna ENGINE valves suppliers

Colokan busi merek 1d, sareng NGK Jepang, denso, téknologi busi sareng téknologi keramik NTK gabungan sertifikasi. Produk nutupan colokan ganda platinum, colokan platinum, colokan iridium platinum, colokan iridium, colokan nikel alloy jeung model lianna.




Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk
Pikeun ningkatkeun efisiensi asupan sareng knalpot, téknologi multi klep sering dianggo. Biasana unggal silinder dilengkepan 4 klep (aya ogé desain 3 atanapi 5 klep dina silinder tunggal. Prinsipna sami, sapertos mesin Audi A6). Aya 16 klep dina 4 silinder. "16V" anu sering urang tingali dina data mobil hartosna mesin ngagaduhan 16 klep. Struktur multi klep Ieu gampang pikeun ngabentuk chamber durukan kompak, sarta injector suluh disusun di tengah, nu bisa nyieun durukan campuran minyak-gas leuwih gancang sarta seragam, appropriately ngurangan beurat tur muka unggal klep, sarta nyieun. laju klep muka atawa nutup leuwih gancang.
Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
Klep

MOQ

1 SET

Bahan

LOGAM

Garansi

1 Taun
Tanggal pangiriman
5-7 poé
Rincian produk


Fitur produk
        
Bagian.1
Fungsi klep
Fungsi klep sacara khusus tanggung jawab pikeun asupkeun hawa kana mesin sareng ngaluarkeun gas haseup saatos durukan. Dina hal struktur mesin, éta dibagi kana klep asupan sareng klep knalpot. Fungsi klep asupan nyaéta pikeun narik hawa kana mesin sareng ngaduruk kana bahan bakar; Fungsi klep knalpot nyaéta pikeun ngaluarkeun sareng ngaleungitkeun gas limbah durukan.
Bagian.2
Komposisi klep
Klep diwangun ku sirah klep sareng batang. Suhu sirah klep kacida luhurna (klep asupan 570 ~ 670k, klep knalpot 1050 ~ 1200k), sarta eta oge ngasuh tekanan gas, gaya klep spring jeung gaya inersia komponén transmisi. Lubrication na cooling kaayaan goréng, nu merlukeun klep kudu boga kakuatan tangtu, stiffness, résistansi panas sarta lalawanan maké. Baja paduan (baja kromium, baja kromium nikel) umumna dianggo pikeun klep inlet, sareng alloy tahan panas (baja kromium silikon) dianggo pikeun klep knalpot. Sakapeung, dina raraga ngahemat alloy panas-tahan, sirah klep knalpot dijieunna tina alloy panas-tahan jeung rod dijieunna tina baja kromium, lajeng dua nu dilas babarengan.
      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh Taiwan brand, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naha urang ngagunakeun ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
Naon cingcin dina piston a?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Kalawan leuwih taun pangalaman dina industri, urang 1D AUTO PARTS CO., LTD. ngartos sarat tina klien kami sarta nawiskeun solusi sasuai. Kantos saprak ngadegna dina taun 2012, urang aub salaku Produsén, Wholesaler jeung Retailer of Engine gasket jeung loba deui. Kami damel sareng prosedur téknologi canggih anu ngamungkinkeun urang pikeun ngajaga kaunggulan sareng kuantitas duanana. Kami geus diadopsi sababaraha kawijakan kualitas rigorous jeung parameter, kalayan bantuan nu, urang nalungtik produk urang jeung nyadiakeun gamut kualitatif. Sajaba ti éta, kawijakan étika urang, urusan dipercaya jeung jaminan timely minuhan pesenan ogé geus mantuan kami posisi hiji Ecological enviable di industri.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun