Profesional High Quality Spark Plug borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD. pabrik

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Tipe
Q20-U11
Modél Mobil
SPARK PLUG
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • Spark plug.pdf Unduh
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D;ONE Profesional High Quality Spark Plug Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD. pabrik, Kargo Logistik genah& cekap Stok Siap

Ignition gancang, umur panjang nepi ka 120.000 kilométer

1D Auto Parts CO., LTD. Grosir SPARK PLUG kualitas luhur - 1D AUTO PARTS CO., LTD.





Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk

Colokan busi, anu biasa katelah nozzle, dianggo pikeun ngaluarkeun listrik tegangan tinggi pulsa anu dikirim ku kawat tegangan tinggi (kawat nozzle), ngarecah hawa antara dua éléktroda colokan, sareng ngahasilkeun percikan listrik. pikeun ngahurungkeun gas campuran dina silinder. Jenis utama nyaéta: busi kuasi, busi protruding tepi, busi éléktroda, busi korsi, busi éléktroda, busi luncat permukaan, jsb.


Busi dipasang di sisi atawa luhureun mesin. Dina dinten-dinten awal, busi dihubungkeun sareng distributor ku garis silinder. Dina sapuluh taun panganyarna, mesin dina mobil dasarna geus robah jadi sambungan langsung antara coil ignition jeung busi. Tegangan kerja busi kedah sahenteuna 10000v, sareng listrik tegangan tinggi dibangkitkeun ku listrik 12V ku coil ignition teras dikirimkeun ka colokan.

Parameter produk
Ngaran Brand
1D

Tempat Asalna

Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
SPARK PLUG
MOQ
1 SET

Garansi

1 Taun
Bahan
LOGAM

Tanggal pangiriman

5-7 poé
Rincian produk


Fitur produk
        
Bagian.1
Prinsip kerja busi
Dina aksi tegangan tinggi, hawa antara éléktroda sentral jeung éléktroda sisi colokan busi bakal ionize gancang, ngabentuk ion nu boga muatan positif jeung éléktron bébas muatan négatip. Nalika tegangan antara éléktroda ngahontal nilai nu tangtu, jumlah ion jeung éléktron dina gas naek kawas longsoran, ku kituna hawa leungiteun insulasi na, sarta celah ngabentuk saluran ngurangan sarta fenomena "ngarecahna". Dina waktu ieu, gas ngabentuk awak luminous, nyaeta, a "spark". Kalayan ékspansi termal na, éta ogé nyababkeun sora "pop". Suhu narik listrik ieu tiasa saluhur 2000 ~ 3000 ℃, anu cukup pikeun ngahurungkeun campuran dina kamar durukan silinder.
Bagian.2
Ciri tina busi
Dina standar busi, nilai calorific biasana dipaké pikeun ciri ciri termal busi. Nilai kalor busi ngagambarkeun kamampuan kasaimbangan nyerep panas sareng dissipation panas tina rok insulator colokan. Nu leuwih luhur nilai calorific nyaeta. The kuat kasaimbangan antara nyerep panas sarta dissipation panas, jadi nilai calorific colokan panas low sarta yén colokan tiis tinggi. Sacara umum, colokan narik tiis kalayan nilai kalori anu luhur dipilih pikeun mesin kalayan kakuatan anu luhur sareng rasio komprési anu luhur; Sabalikna, mesin kalayan kakuatan lemah sareng rasio komprési low milih colokan narik panas kalawan nilai calorific low. Sacara umum, seleksi busi ditangtukeun ku pabrik ngaliwatan test tipe produk, sarta teu kudu diganti di will.
      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh Taiwan brand, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naha urang ngagunakeun ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
1D Auto Parts CO., LTD. didirikan dina taun 2012 di china;gusngzhou;. 1D Auto Parts CO., LTD. geus kalibet dina nawarkeun produk kualitas unmatchable ka konsumén. Kami supplier nonjol, padagang jeung importir of Auto Parts& Asesoris. Tetep dina pikiran sarat konsumén, kami nawiskeun kualitas alus sarta produk kacida awét ka konsumén. Pikeun nyebarkeun produk, kami dirojong ku kaahlian téknis pasar. Aranjeunna terang kumaha nyumponan sarat patron sareng nyugemakeun tungtutanna. Perusahaan Induk urang dipikanyaho pikeun pangiriman tepat waktuna, susunan anu diuji kualitas sareng harga anu paling lumrah. Sumawona, profésional urang ogé narékahan keras sareng sanggup nyumponan paménta pasar anu ningkat. Ku nyadiakeun produk kualitas alus, kami geus mertahankeun posisi pantes trust di pasar.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun