Pangalusna Quality Intro pikeun PISTON RING 3L 1D Auto Parts CO., LTD. Pabrik

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
Piston Ring
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D;Hiji Kualitas Pangalusna Intro pikeun PISTON RING 3L 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston

Élastisitas anu saé, teu karasa, résistansi ngagem sareng résistansi panas

1D Auto Parts CO., LTD. Intro pikeun PISTON RING 3L 1D AUTO PARTS CO., LTD.






Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk

Ring piston nyaéta cingcin logam anu dipasang dina alur piston. Aya dua rupa ring piston: ring komprési sareng ring oli. Ring komprési bisa dipaké pikeun ngégél campuran gas combustible dina chamber durukan; Cingcin minyak dipaké pikeun kerok kaluar kaleuwihan minyak dina silinder nu.


Ring piston mangrupakeun jenis cingcin elastis logam kalawan deformasi ékspansi luar badag. Hal ieu dirakit kana alur annular pakait na. Cincin piston reciprocating sareng Rotary ngabentuk segel antara permukaan sirkular luar cincin sareng silinder sareng hiji sisi ring sareng alur ring gumantung kana bédana tekanan gas atanapi cair.

Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
Piston Ring

MOQ

1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Tanggal pangiriman
5-7 poé
Rincian produk
Fitur produk
        
Bagian.1
Pentingna ring piston
Ring piston mangrupakeun komponén inti mesin suluh. Éta ngalengkepan sealing gas suluh sareng silinder, piston sareng témbok silinder. Aya dua jinis mesin mobil anu biasa dianggo: mesin solar sareng mesin béngsin. Kusabab kinerja bahan bakar anu béda, cingcin piston anu dianggo ogé béda. Cincin piston awal dibentuk ku tuang, tapi kalayan kamajuan téknologi, lahir cingcin piston kakuatan tinggi baja. Jeung perbaikan kontinyu tina fungsi mesin jeung sarat lingkungan, rupa aplikasi perlakuan permukaan canggih, kayaning nyemprot termal na electroplating, kromium plating, nitriding gas, déposisi fisik, palapis permukaan, séng perlakuan phosphating mangan, jsb greatly ngaronjatkeun fungsi ring piston. .
Bagian.2
Fungsi ring piston
Fungsi ring piston ngawengku sealing, régulasi oli (kontrol minyak), konduksi panas (transfer panas) jeung guiding (rojongan). Sealing: éta nujul kana sealing gas, nyegah gas dina chamber durukan tina bocor kana crankcase nu, ngadalikeun leakage gas ka minimum jeung ngaronjatkeun efisiensi termal. Leakage hawa teu ngan baris ngurangan kakuatan mesin, tapi ogé deteriorate minyak, nu mangrupakeun tugas utama ring gas; Saluyukeun minyak mesin (kontrol oli): kerok kaluar kaleuwihan minyak lubricating dina témbok silinder sarta nyieun témbok silinder katutupan ku film minyak ipis pikeun mastikeun lubrication normal tina silinder, piston jeung ring, nu mangrupakeun tugas utama tina. ring minyak. Dina mesin-speed tinggi modern, perhatian husus dibayar ka peran ring piston dina ngadalikeun pilem minyak; Konduksi panas: panas piston dikirimkeun ka liner silinder ngaliwatan ring piston, nu muterkeun hiji peran cooling.
      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh merk Taiwan, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naha urang ngagunakeun ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
Naon cingcin dina piston a?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Incepted dina taun 2012, 1D AUTO PARTS CO., LTD. mangrupakeun grosir dibédakeun nawarkeun hiji consignment gede pisan tina Best spark plug. Immensely acclaimed di industri alatan preciseness maranéhanana, ieu dibere ku kami dina bentuk standar pikeun klien kami. Ieu inspected sternly pikeun ngajaga kualitas optimum maranéhanana.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun