1D suku cadang mobil busi basis produksi

1D suku cadang mobil busi basis produksi

Wilujeng sumping di urang 1D suku cadang mobil busi basis produksi. Busi 1D kami ngenalkeun téknologi produksi canggih sareng bahan produksi kualitas luhur. Saatos sababaraha tés dina prosés produksi, kami mastikeun yén unggal busi anu diproduksi kualitasna luhur, kalayan jaminan minimum 60000km.

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

+86-20-87721702

Telepon:

+86 13825044555

Email:

wey105@qq.com

WeChat:

+8618144837660

Facebook:

1D Auto parts
Kirim panalungtikan anjeun

Produk utama busi merek 1D kalebet busi alloy nikel, busi iridium, busi platinum, busi iridium platinum, busi iridium ganda, sareng sajabana téknologi permukaan dibagi kana dua jinis: galvanized sareng nikel plated. Galvanized tiasa ngadamel permukaan busi mulus, bébas tina tumor séng sareng burrs, bodas pérak sareng résistansi korosi anu saé. Plating nikel, karasa palapis nikel relatif luhur, anu tiasa ningkatkeun résistansi ngagem permukaan produk; Stabilitas lapisan nikel electroplated dina hawa kacida luhurna. Alatan kamampuh passivation kuat nikel logam, film passivation pisan ipis bisa gancang kabentuk dina beungeut cai, nu bisa nolak korosi atmosfir, alkali jeung sababaraha asam, sarta coklat. "

Tambihkeun koméntar
Sakur patarosan, mangga nyerat ka kami
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun