Pangalusna Intro pikeun pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD. Panyadia

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
LINER silinder
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; ONE Intro Pangalusna pikeun ngagunakeun panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD. Supplier, berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.

Cylinder Liner mangrupikeun bagian silinder, disimpen dina liang silinder awak, sareng dipasang ku sirah silinder. Piston ngajadikeun gerak reciprocating dina liang jero sarta cai cooling disadiakeun di luar. Fungsi silinder liner nyaéta:

1. Ruang kerja silinder kabentuk babarengan sareng sirah silinder sareng piston.

2. liner silinder tina cylindrical piston mesin solar ngasuh piston samping dorong sarta jadi kalungguhan ti reciprocating gerakan piston.

3. Mindahkeun panas tina assembly piston jeung sorangan ka cai cooling sangkan eta dianggo dina suhu luyu.

4. Lengan silinder tina mesin solar dua-stroke ieu disusun kalawan port hawa, nu dibuka jeung ditutup ku piston pikeun ngawujudkeun distribusi hawa.

1D Auto Parts CO., LTD. Pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD.




Rincian produk
Profil Perusahaan




  Rincian gancang

------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------


OE NO.: 5-11261-016-2 Ngaran Brand: IZUMIN&TMP
Tempat Asal:Guangzhou, Cina (Daratan)Warna:BODAS
Modél mobil:Silinder LINERJumlah modél:4BE1
Tipe:Ukuran Standar ukuran:Ukuran Standar
Garansi:1 TaunBahan:LOGAM
MOQ:   1 SilinderTanggal pangiriman:5-7 poé




Kakuatan urang 

Silinder LINER

1. kualitas pangalusna 

2. harga kalapa 

3. pangiriman gancang 

4.Shown pintonan alus sarta periode hirup deui dina aplikasi praktis

------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------







Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diadegkeun dina taun 2012 di china; gusngzhou;, urang 1D AUTO PARTS CO., LTD. nyaeta Tunggal Proprietorship (Individu) dumasar firma, aub salaku Supplier Grosir of Crankshaft, jsb Sadaya produk urang meunang lega acclaimed diantara konsumén badag pikeun desain ekslusif maranéhanana, kualitas unggul, jeung reliabilitas. Salian ti ieu, kamampuan urang pikeun ngajaga garis waktos ogé kualitas dina rupa-rupa, nyayogikeun solusi anu épéktip sareng jaminan pikeun ngirimkeun pesenan anu pas dina waktosna ku para nasabah parantos ngabantosan kami nempatkeun nami kami dina daptar perusahaan industri anu paling luhur. .
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun