Ngaropea Best 4D33 Piston produsén Supplier Mitsubishi Ti Cina

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
Piston
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; ONE Disesuaikeun Best 4D33 Piston Pabrikan Pemasok Mitsubishi Ti Cina, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens

alfin Fuso Treuk Mitsubishi 4D33 Bagian Mesin Diesel piston 108mm pikeun ME013312 ME016896
Urang nuturkeun prinsip 1D: produk kualitas luhur, customer munggaran. Produk kami aya dina téknologi Jepang sareng asal Taiwan.
4D33 mangrupakeun salah sahiji model paling nyebar. Sareng kualitas produk urang diakui ku seueur palanggan. Kami henteu hte pangalusna, tapi kami nawiskeun kahayang nu peryogi.
Wilujeng sumping ngahubungan kami tur mimitian gawé babarengan munggaran urang.

1D Auto Parts CO., LTD. Pangalusna 4D33 PISTON MITSUBISHI Supplier





Rincian produk
Profil Perusahaan


  Rincian gancang

------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------


OE NO.:ME013312  ME012897Ngaran Brand:1D
Tempat Asal:Guangzhou, Cina (Daratan)Jumlah modél:ME013312  ME012897
Modél mobil:4D33dia:108
Tipe:PISTONPanjangna:112.2
Garansi:3 bulanukuran ring:3+2+4
Bahan:BahanPin:34*84
Warna:ChromeAlfin:alfin
MOQ:1 SET


Kakuatan urang 

Piston


1. kualitas pangalusna 

2. harga kalapa 

3. pangiriman gancang 

4.Shown pintonan alus sarta periode hirup deui dina aplikasi praktis

------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------




Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diadegkeun dina taun 2012, kami 1D AUTO PARTS CO., LTD. mangrupikeun Firma Proprietorship sareng produsén anu diperhitungkeun sareng padagang gasket Mesin kualitas luhur. Dumasar di china; gusngzhou;, urang kacatet perusahaan tur geus pakarang Sunan Gunung Djati jeung mesin ultra-modern. Dina hidayah buritan tina mentor Yuguangwei, kami geus kahontal posisi reputed tur kasohor di industri.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun