Pangalusna Quality Intro ka Main bearing 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
BEARING UTAMA
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; HIJI Intro Kualitas Pangsaéna pikeun bantalan Utama 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston

Bantalan utama

1D Auto Parts CO., LTD. Intro to Main bearing 1D AUTO PARTS CO., LTD.



Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk

Cangkang bantalan mangrupikeun bagian kontak antara bantalan ngageser sareng jurnal. Bentukna nyaéta ubin anu bentukna permukaan silinder semicircular, anu mulus pisan. Ieu umumna dijieunna tina bahan tahan maké kayaning parunggu jeung alloy antifriction. Dina kasus husus, éta bisa dijieun tina kai, plastik rékayasa atawa karét.


Aya dua rupa cangkang bearing: integral jeung pamisah. cangkang bearing integral biasana disebut bearing sleeves. Rungkun bantalan integral tiasa dibagi jadi dua jinis: tanpa alur minyak sareng alur minyak. The bearing rungkun sarta jurnal ngadopsi clearance pas jeung umumna teu muterkeun kalawan aci.

Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
BEARING UTAMA
MOQ
1 SET

Garansi

1 Taun

Bahan

LOGAM

Tanggal pangiriman

5-7 poé
Rincian produk
Fitur produk
        
Bagian.1
ciri gawé tina ngageser bearing
Nalika bantalan ngageser jalan, pilem minyak ipis diperyogikeun antara rungkun bantalan sareng aci puteran pikeun lubrication. Lamun lubrication nu goréng, bakal aya gesekan langsung antara rungkun bearing jeung aci puteran, sarta gesekan bakal ngahasilkeun hawa kacida luhurna. Sanajan rungkun bearing dijieunna tina bahan alloy tahan suhu luhur husus, suhu luhur dihasilkeun ku gesekan langsung masih cukup pikeun ngaduruk eta kaluar. Rungkun bantalan ogé tiasa kaduruk kusabab beban kaleuleuwihan, suhu luhur, pangotor dina minyak pelumas atanapi viskositas abnormal. Bantalan ngageser ruksak saatos ngaduruk ubin.
Bagian.2
Bahan tina bearing rungkun

Bahan tina bearing rungkun dicirikeun ku koefisien gesekan leutik, kakuatan kacapean cukup, ngajalankeun alus dina kinerja sarta lalawanan korosi alus. Bahan bantalan umum kalebet alloy bearing (alloy Babbitt), alloy tambaga, metallurgy bubuk, beusi tuang abu sareng beusi tuang tahan.


Bahan tina rungkun bearing non lubricated utamana kaasup polimér, karbon grafit jeung keramik husus.

      
Gambar pabrik


    

FAQ
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naha urang ngagunakeun ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
Naon cingcin dina piston a?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diadegkeun dina 2012, 1D AUTO PARTS CO., LTD. mangrupikeun Padagang Grosir sareng Pengecer anu kasohor tina rupa-rupa colokan busi Best sareng seueur deui. Ngical paralatan kami nganggo mesin anu paling modéren pikeun ngalaksanakeun produksi sareng prosés anu aya hubunganana sampurna. Kami damel salaku tim pikeun ngartos kabutuhan para nasabah, ngajaga kapentingan bisnis masing-masing supados tiasa nganteurkeun produk dina waktos anu pas sareng dina harga anu paling kompetitif. Kami dipandu ku 1D AUTO PARTS CO., LTD.. Kalayan ideu visioner sareng sumangetna pikeun narékahan pikeun posisi anu luar biasa, kami parantos janten nami anu dibédakeun pikeun nawiskeun sajumlah produk.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun