Borongan Best Quality Con Bearing Factory kalawan harga alus - 1D; ONE

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
BEARING UTAMA
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; ONE Grosir Best Quality Con Bearing Factory kalawan harga alus - 1D; ONE, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston

Con bearing

1D Auto Parts CO., LTD. Pangalusna Quality Con bearing Factory



Bubuka produk

Cangkang bantalan mangrupikeun bagian kontak antara bantalan ngageser sareng jurnal. Bentukna nyaéta ubin anu bentukna permukaan silinder semicircular, anu mulus pisan. Ieu umumna dijieunna tina bahan tahan maké kayaning parunggu jeung alloy antifriction. Dina kasus husus, éta bisa dijieun tina kai, plastik rékayasa atawa karét.


Aya dua rupa cangkang bearing: integral jeung pamisah. cangkang bearing integral biasana disebut bearing sleeves. Rungkun bantalan integral tiasa dibagi jadi dua jinis: tanpa alur minyak sareng alur minyak. The bearing rungkun sarta jurnal ngadopsi clearance pas jeung umumna teu muterkeun kalawan aci.

Parameter produk

Ngaran Brand

1D

Tempat Asalna

Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
BEARING UTAMA

MOQ

1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM

Tanggal pangiriman

5-7 poé
Rincian produk
Fitur produk
        
Bagian.1
Karakteristik gerak bantalan ngageser
Nalika bantalan ngageser jalan, pilem minyak ipis diperyogikeun antara rungkun bantalan sareng aci puteran pikeun lubrication. Lamun lubrication nu goréng, bakal aya gesekan langsung antara rungkun bearing jeung aci puteran, sarta gesekan bakal ngahasilkeun hawa kacida luhurna. Sanajan rungkun bearing dijieunna tina bahan alloy tahan suhu luhur husus, suhu luhur dihasilkeun ku gesekan langsung masih cukup pikeun ngaduruk eta kaluar. Rungkun bantalan ogé tiasa kaduruk kusabab beban kaleuleuwihan, suhu luhur, pangotor dina minyak pelumas atanapi viskositas abnormal. Bantalan ngageser ruksak saatos ngaduruk ubin.
Bagian.2
Bahan tina bearing rungkun

Bahan tina bearing rungkun dicirikeun ku koefisien gesekan leutik, kakuatan kacapean cukup, ngajalankeun alus dina kinerja sarta lalawanan korosi alus. Bahan bantalan umum kalebet alloy bearing (alloy Babbitt), alloy tambaga, metallurgy bubuk, beusi tuang abu sareng beusi tuang tahan.


Bahan tina rungkun bearing non lubricated utamana kaasup polimér, karbon grafit jeung keramik husus.

      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh merk Taiwan, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naha urang ngagunakeun ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
Naon cingcin dina piston a?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun