Produsén produsén Minyak Mesin Profesional Profesional

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Tipe
Q20-U11
Modél Mobil
Oli Mesin
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; ONE Produsén Produsén Minyak Mesin Profesional Produsén, genah Logistik Kargo& Stok siap cukup

Oli Mesin

1D Auto Parts CO., LTD. Produsén Minyak Engine profésional

Kotak gear mangrupikeun kotak gear, sareng minyak kotak gear mangrupikeun minyak kotak gear, sareng minyak kotak gear mangrupikeun istilah koléktif. Kotak gear dibagi kana kotak gear manual sareng kotak gear otomatis. Minyak gearbox biasana dianggo dina kotak gear otomatis. Ieu mangrupikeun produk minyak anu dianggo pikeun ngajaga sistem transmisi bersih sareng tiasa maénkeun peran dina ngalincir sareng manjangkeun umur transmisi gear.

Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk
Oli, nyaéta oli pelumas mesin, boga kapadetan kira-kira 0,91 × sapuluh ³ (kg/m³) Bisa ngalumasi jeung ngurangan maké, mantuan cooling, ngégél jeung nyegah leakage, karat jeung korosi, nyerep shock sarta panyangga mesin. Dipikawanoh salaku "getih" minyak mesin mobil diwangun ku minyak dasar jeung aditif. Minyak dasar mangrupikeun komponén utama minyak pelumas, anu nangtukeun sipat dasar minyak pelumas. Aditif tiasa ngadamel sareng ningkatkeun kinerja minyak dasar sareng masihan sababaraha pagelaran énggal. Aranjeunna mangrupikeun bagian penting tina minyak pelumas.
Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
Oli Mesin
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Tanggal pangiriman
5-7 poé
  
  
Rincian produk
Fitur produk
        
Bagian.1
Fitur utama oli mesin
Mesin mangrupikeun jantung mobil. Aya loba surfaces logam rubbing ngalawan silih dina mesin. Bagian-bagian ieu gerak gancang sareng gaduh lingkungan anu goréng, sareng suhu damel tiasa ngahontal 400 ℃ dugi ka 600 ℃. Téknologi anyar tiasa ngadamel gas alam kana kristal murni minyak basa pinuh sintétik, sarta nambahkeun téhnologi beberesih kakuatan unik dina dasar ieu, ku kituna nyieun minyak lubricating kalawan beberesih super jeung kinerja panyalindungan. Dina kaayaan kerja anu parah, ngan minyak pelumas anu mumpuni tiasa ngirangan ngagem bagian-bagian mesin sareng manjangkeun umur jasa.
Bagian.2
Divisi kualitas oli mesin
10w-40 mangrupikeun nilai viskositas standar SAE. Nilai viskositas ieu mimitina nunjukkeun yén oli mesin mangrupa oli mesin multi-level. W ngagambarkeun usum tiis, sarta jumlah di hareup W ngagambarkeun kinerja aliran dina suhu low. Nu leuwih leutik nilai, nu hadé kinerja dimimitian dina suhu low. Angka sanggeus w ngagambarkeun stabilitas minyak dina suhu luhur (ie kamungkinan thinning). Nu leuwih gede nilai, nu hadé stabilitas minyak dina suhu luhur.
      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh merk Taiwan, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naon cingcin dina piston a?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Kami, 1D AUTO PARTS CO., LTD. dimimitian dina taun 2012, mangrupa salah sahiji pabrik foremost tina hiji Asép Sunandar Sunarya éksténsif ngeunaan Auto Parts. rentang ditawarkeun kami diwangun ku klep Engine kelas pangalusna. Kabéh rentang ditawarkeun dijieun ku standar kualitas. Produk anu ditawarkeun kami dikagumkeun pisan pikeun gampang dianggo, kinerja anu luhur, pangropéa rendah, sareng umur jasa anu langkung panjang. Sajaba ti éta, hiji bisa ngamangpaatkeun Suku Cadang Otomatis ieu dina jangka waktu kawates dina harga nu lumrah. Kami parantos dirojong ku unit infrastruktur sateuacanna anu dilengkepan ku mesin pangénggalna sareng téknologi ultra-modern. Pikeun merangsang tumuwuhna hiji organisasi, perlu pikeun ngaronjatkeun kualitas produk ditawarkeun. Ku sabab kitu urang terus ningkatkeun infrastruktur urang sasuai jeung téhnologi panganyarna na ngembangkeun di industri.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun