Kualitas luhur leungeun baju silinder Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD.

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Tipe
leungeun baju silinder
Modél Mobil
4BE1&6D16
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS&HIDEUNG
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • Cylinder liner product catalog table.pdf Unduh
  • Piston Product Catalog Table.pdf Unduh
  • Piston Ring Product Catalog Table.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; ONE Borongan leungeun baju silinder custom kalawan harga alus - 1D; ONE, Panalungtikan Kuat& Téhnik Ngembangkeun: Konpigurasikeun langkung ti 1600 modél mesin

1D;SATU Leungeun silinder kualitas luhur Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD., Panalungtikan Kuat& Téhnik Ngembangkeun: Konpigurasikeun langkung ti 1600 modél mesin

Cylinder Liner mangrupikeun bagian silinder, disimpen dina liang silinder awak, sareng dipasang ku sirah silinder. Piston ngajadikeun gerak reciprocating dina liang jero sarta cai cooling disadiakeun di luar. Fungsi silinder liner nyaéta:

1. Ruang kerja silinder kabentuk babarengan sareng sirah silinder sareng piston.

2. liner silinder tina cylindrical piston mesin solar ngasuh piston samping dorong sarta jadi kalungguhan ti reciprocating gerakan piston.

3. Mindahkeun panas tina assembly piston jeung sorangan ka cai cooling sangkan eta dianggo dina suhu luyu.

4. Lengan silinder tina mesin solar dua-stroke ieu disusun kalawan port hawa, nu dibuka jeung ditutup ku piston pikeun ngawujudkeun distribusi hawa.

1D Auto Parts CO., LTD. Pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD.



Rincian produk
Profil Perusahaan
1D Auto Parts CO., LTD. gaduh téknologi sareng metode tés paling canggih di dunya.

FAQ

1.Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
2.Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
3. Naon ari cingcin dina piston?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.

Kaunggulan

1. Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.
2.Kargo Logistik genah& Stok siap cukup
3. Jepang NPR téhnologi jeung 170 cocog teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect.
4. Sarana& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens

Ngeunaan 1D; ONE

Perusahaan otomatis 1D lokasina di Cina Kidul kota Guang Zhou, éta kapanggih dina 2010 kalawan kaahlian exporting pangalaman dina bagian mesin, pausahaan ieu dedicated ka piston, liner, ring Assy, sarta gasket dagang, bantalan mesin, spark / glow plugs, minyak pelumas. jsb.   Kami reueus janten Top-Three Piston sareng pabrik Assy cingcin anu ngahiji sareng ranté suplai Toyota, Mitsubishi sareng Isuzu OEM. Kauntungan strategis perusahaan 1D difokuskeun di handap ieu: 1: Panalungtikan kuat& Téhnik Ngembangkeun: Ngonpigurasikeun langkung ti 1600 modél mesin sareng 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran sadinten 40,000 pcs piston, 200,000 pcs ring piston. 2. Sarana& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens, Japan NPR téhnologi jeung 170 cocog teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect. 3.Kargo Logistik genah& cukup siap Saham: ngawangun base gudang pabrik di Cina Selatan kota Guang Zhou guna gancang ngabales informasi pasar jeung kabutuhan customer. 4. Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.
Unggal aspék produk anu alus teuing, kaasup kinerja, durability, sarta practicality.

FAQ

1.Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
2. Naon kajadian lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
3. Naon ari cingcin dina piston?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.

Kaunggulan

1. Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.
2. Jepang NPR téhnologi jeung 170 cocog teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect.
3.32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston
4. Sarana& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens

Ngeunaan 1D; ONE

Perusahaan otomatis 1D lokasina di Cina Kidul kota Guang Zhou, éta kapanggih dina 2010 kalawan kaahlian exporting pangalaman dina bagian mesin, pausahaan ieu dedicated ka piston, liner, ring Assy, sarta gasket dagang, bantalan mesin, spark / glow plugs, minyak pelumas. jsb.   Kami reueus janten Top-Three Piston sareng pabrik Assy cingcin anu ngahiji sareng ranté suplai Toyota, Mitsubishi sareng Isuzu OEM. Kauntungan strategis perusahaan 1D difokuskeun di handap ieu: 1: Panalungtikan kuat& Téhnik Ngembangkeun: Ngonpigurasikeun langkung ti 1600 modél mesin sareng 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran sadinten 40,000 pcs piston, 200,000 pcs ring piston. 2. Sarana& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens, Japan NPR téhnologi jeung 170 cocog teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect. 3.Kargo Logistik genah& cukup siap Saham: ngawangun base gudang pabrik di Cina Selatan kota Guang Zhou guna gancang ngabales informasi pasar jeung kabutuhan customer. 4. Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.

------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------


OE NO.:   5-11261-016-2   Ngaran Brand:   1D 

Tempat Asal:  Guangzhou, Cina (Daratan)  Warna:  BODAS  

Modél mobil:  Silinder LINER  Jumlah modél:  4BE1  

Tipe:  Ukuran Standar   ukuran:  Ukuran Standar  

Garansi:  1 Taun  Bahan:  LOGAM  

MOQ:     1 Silinder  Tanggal pangiriman:  5-7 poé  



Kakuatan urang 

Silinder LINER

  

1. kualitas pangalusna 

2. harga kalapa 

3. pangiriman gancang 

4.Shown pintonan alus sarta periode hirup deui dina aplikasi praktis


  





------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- --------------


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diadegkeun dina taun, 1D AUTO PARTS CO., LTD. ieu gaining popularitas salaku Produsén paling dipercaya, Ékspor, Grosir, padagang Motors Produk. Salaku perusahaan anu disertipikasi ISO 9001: 2008, kami ngabayangkeun janten pamimpin pasar produk kelas pangsaéna. Saprak awal kami némbongkeun komitmen silih kami nuju kualitas dina presenting a gamut lega produk disatujuan industri. Pendekatan bisnis urang nyorong ide-ide inovatif pikeun jalma-jalma urang, anu ngamotivasi pikeun ngahasilkeun produk anyar sareng ningkat pikeun klién anu terhormat. Salajengna, kami narékahan pikeun janten perusahaan anu fokus kana palanggan ku tetep dina ujung kalapa tina téknologi anu aya sareng dukungan sekutu pikeun merek-merek terkemuka. Salaku tambahan, pantulan kualitas anu ditawarkeun, efisiensi biaya sareng jasa anu disaluyukeun nyayogikeun kami pikeun ngawangun hubungan bisnis anu konsisten sareng basis klien anu ageung.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun