kinerja tinggi engine komponén asupan klep na exhasut klep 1D Manutacturing

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1. Basa nikel superalloy

2. Résistansi suhu luhur

3. Kuat maké

4. pencegahan korosi

5.The Beusi - Keolian tipe baja heat-tahan bisa ngahontal 200Mpa luhur.


Kalayan produk téknologi anyar ieu, langkung seueur jalma anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun. Ieu bakal ngabantosan pabrik sareng pabrik ngirangan biaya tenaga kerja.


Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk
Asupan mesin sareng klep knalpot mangrupikeun salah sahiji bagian konci mesin. Nalika damel, éta dina kaayaan suhu anu luhur, korosi gas ngabahayakeun sareng beban dampak anu diulang kanggo waktos anu lami, sareng lingkungan kerjana parah pisan. Salaku tambahan, perbaikan, pangumpulan sareng pamakean henteu dilaksanakeun saluyu sareng sarat peraturan téknis, sareng kualitas bagian anu aya hubunganana sareng klep henteu cocog. Gagalna klep kamungkinan lumangsung.
Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
Bodas / Hideung
Tanggal pangiriman
5-7 poé
Rincian produk
Fitur produk
        
Bagian.1
Fungsi klep
Fungsi klep sacara khusus tanggung jawab pikeun asupkeun hawa kana mesin sareng ngaluarkeun gas haseup saatos durukan. Dina hal struktur mesin, éta dibagi kana klep inlet sareng klep knalpot. Fungsi klep asupan nyaéta pikeun narik hawa kana mesin sareng ngaduruk kana bahan bakar; Fungsi klep knalpot nyaéta pikeun ngaluarkeun sareng ngaleungitkeun gas limbah durukan.
Bagian.2
Komposisi klep
Klep diwangun ku sirah klep sareng batang. Suhu sirah klep kacida luhurna (klep asupan 570 ~ 670k, klep knalpot 1050 ~ 1200k), sarta eta oge ngasuh tekanan gas, gaya klep spring jeung gaya inersia komponén transmisi. Lubrication na cooling kaayaan goréng, nu merlukeun klep kudu boga kakuatan tangtu, stiffness, résistansi panas sarta lalawanan maké. Baja paduan (baja kromium, baja kromium nikel) umumna dianggo pikeun klep inlet, sareng alloy tahan panas (baja kromium silikon) dianggo pikeun klep knalpot. Sakapeung, dina raraga ngahemat alloy panas-tahan, sirah klep knalpot dijieunna tina alloy panas-tahan jeung rod dijieunna tina baja kromium, lajeng dua nu dilas babarengan.
      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh merk Taiwan, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naha urang ngagunakeun ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Perusahaan otomatis 1D lokasina di Cina Kidul kota Guang Zhou, éta kapanggih dina 2010 kalawan kaahlian exporting pangalaman dina bagian mesin, pausahaan ieu dedicated ka piston, liner, ring Assy, sarta gasket dagang, bantalan mesin, spark / glow plugs, minyak pelumas. jsb. Kami reueus janten Top-Three Piston sareng pabrik Assy cingcin anu ngahiji sareng ranté suplai Toyota, Mitsubishi sareng Isuzu OEM. Kauntungan strategis perusahaan 1D difokuskeun di handap ieu: 1: Téhnik Panalungtikan & Ngembangkeun Kuat: Konpigurasikeun langkung ti 1600 modél mesin sareng 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran sapopoé 40.000 piston PCS, cingcin piston 200.000 pcs. 2.Facility & sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah mesin Bosch / Siemens, téhnologi Jepang NPR jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect. 3.Kargo Logistik genah & cukup siap Saham: ngawangun base gudang pabrik di Cina Selatan kota Guang Zhou guna gancang ngabales informasi pasar jeung kabutuhan customer. 4.Market orientated & layanan palanggan: muka toko langsung jeung kantor dagang, ngalengkepan konsumén jeung "unggal pitulung saeutik" jasa saatos-diobral.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun