Kustomisasi piston Profesional Kualitas Tinggi Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD.

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Tipe
ALFIN
Modél Mobil
PISTON
MOQ
4 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • Company profile.pdf Unduh
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

Piston mangrupakeun bagian reciprocating dina blok silinder mesin mobil. Struktur dasar piston bisa dibagi kana luhur, sirah jeung rok. Luhureun piston mangrupikeun bagian utama kamar durukan, sareng bentukna aya hubunganana sareng jinis kamar durukan anu dipilih. Kalolobaan mesin béngsin ngagunakeun pistons datar luhur, nu boga kaunggulan wewengkon nyerep panas leutik. Aya rupa-rupa liang dina luhureun piston mesin solar, sarta bentuk husus maranéhanana, posisi jeung ukuran kudu minuhan sarat formasi campuran mesin solar jeung durukan.

Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk
Piston mangrupakeun bagian reciprocating dina blok silinder mesin mobil. Struktur dasar piston bisa dibagi kana luhur, sirah jeung rok. Luhureun piston mangrupikeun bagian utama kamar durukan, sareng bentukna aya hubunganana sareng jinis kamar durukan anu dipilih. Kalolobaan mesin béngsin ngagunakeun pistons datar luhur, nu boga kaunggulan wewengkon nyerep panas leutik. Aya rupa-rupa liang dina luhureun piston mesin solar, sarta bentuk husus maranéhanana, posisi jeung ukuran kudu minuhan sarat formasi campuran mesin solar jeung durukan.
Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Tipe
ALFIN
MOQ


4 SET

Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Tanggal pangiriman
5-7 poé
Rincian produk



Fitur produk
        
Bagian.1
Klasifikasi piston

Kusabab piston mesin durukan internal tiasa dianggo dina kaayaan suhu anu luhur, tekanan anu luhur sareng beban anu luhur, sarat pikeun piston relatif luhur. Ku alatan éta, makalah ieu utamana ngabahas klasifikasi piston mesin durukan internal.

1. Numutkeun bahan bakar dipaké, éta bisa dibagi kana piston engine béngsin, piston mesin solar jeung piston gas alam.

2. Nurutkeun kana bahan dipaké pikeun rancang piston, éta bisa dibagi kana piston beusi tuang, piston baja, piston alloy aluminium sarta piston digabungkeun.

3. Numutkeun prosés manufaktur piston kosong, éta bisa dibagi kana gravitasi casting piston, squeeze casting piston na forging piston.

4. Nurutkeun kana kaayaan gawé piston, éta bisa dibagi jadi dua kategori: non pressurized piston na pressurized piston.

5. Numutkeun tujuan piston, éta tiasa dibagi kana piston mobil, piston treuk, piston motor, piston laut, piston tank, piston traktor, piston mower padang rumput hejo, jsb.

Bagian.2
syarat teknis pikeun piston

1. Ieu bakal boga kakuatan cukup, stiffness, massa leutik tur beurat lampu pikeun mastikeun gaya inersia minimum.

2. Alus konduktivitas termal, suhu luhur, tekanan tinggi na lalawanan korosi, kapasitas dissipation panas cukup jeung aréa pemanasan leutik.

3. Kudu aya koefisien gesekan leutik antara piston jeung témbok piston.

4. Nalika suhu robah, parobahan ukuran jeung bentuk kdu bakal leutik, jeung clearance minimum jeung témbok silinder bakal dijaga.                      

5. Cai mibanda koefisien leutik ékspansi termal jeung gravitasi husus, sarta ngabogaan antifriction alus jeung kakuatan termal. 

      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh merk Taiwan, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naha urang ngagunakeun ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
1D Auto Parts CO., LTD. aub dina widang manufaktur a plethora lega Engine bearing. Dina prosés pangwangunanna, kami ngajamin yén ngan ukur bahan anu paling luhur anu dianggo ku para profesional kami sareng alat sareng mesin modéren. Sagedengeun ti eta, urang pariksa ieu dina rupa-rupa grounds saméméh tungtungna ngirimkeunana ka konsumén urang.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun