Profésional Best Quality MAIN Bearing Best Quality CON Bearing Pabrik pabrik

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
Crankshaft bearing rungkun
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
Kirim panalungtikan anjeun

1D;SATU Profesional Kualitas Terbaik Bantalan UTAMA  Kualitas Terbaik Pabrik Pabrik Con Bearing, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens

1D Kualitas Terbaik Pabrik Bearing UTAMA, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens


Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk

Kotak anu dipasang dina bracket tetep tina crankshaft sareng blok silinder pikeun maénkeun peran bantalan sareng pelumasan biasana disebut cangkang bantalan crankshaft.

Cangkang bantalan crankshaft umumna dibagi jadi dua jinis: cangkang bantalan sareng cangkang bantalan flanging. Flanging bearing rungkun teu ngan bisa ngarojong jeung lubricate crankshaft nu, tapi ogé maénkeun peran axial positioning of crankshaft nu (ngan hiji alat positioning axial bisa diatur dina crankshaft nu).

Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
Crankshaft bearing rungkun
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM

Tanggal pangiriman

5-7 poé
Rincian produk


Fitur produk
        
Bagian.1
Panjang rungkun bantalan

Pasang bearing anyar kana liang korsi, sareng unggal tungtung pelat luhur sareng handap kedahna 0.03-0.05mm langkung luhur tibatan pesawat korsi bantalan bantalan. Pikeun mastikeun yén rungkun bearing pas raket sareng liang korsi sareng ningkatkeun pangaruh dissipation panas.

Pangalaman mariksa panjang rungkun bantalan nyaéta kieu: pasang rungkun bantalan, pasang panutup rungkun bantalan, ketatkeun baud dina hiji tungtung dumasar kana nilai torsi anu ditangtukeun, sareng selapkeun gasket kalayan ketebalan 0.05mm antara panutup. di tungtung séjén sarta pesawat korsi rungkun bearing. Nalika torsi screwing baud dina tungtung ieu ngahontal 10-20n · m, lamun gasket nu teu bisa ditarik kaluar, éta nunjukkeun yén panjang bearing panjang teuing, file tungtung tanpa positioning tenon handap; Upami gasket tiasa ditarik kaluar, panjang rungkun bantalan cocog; Mun gasket nu teu bisa ditarik kaluar tanpa tightening kana nilai torsi dieusian, éta nunjukkeun yén rungkun bearing pondok teuing jeung kudu dipilih deui.

Bagian.2
Clearance pas tina bearing rungkun sareng jurnal kedah pas
Nalika milih rungkun bantalan, clearance pas na kedah dipariksa. Salila inspeksi, ukur rungkun bantalan sareng jurnal kalayan gauge silinder sareng mikrométer, sareng bédana nyaéta jarak pas. Métode pamariksaan pikeun clearance pas tina rungkun bantalan nyaéta kieu: pikeun rungkun rod panyambung, panawaran lapisan ipis minyak mesin dina rungkun bantalan, pasang batang panyambung dina jurnal anu saluyu, ketatkeun baud dumasar kana torsi anu ditangtukeun. nilai, lajeng ngayun rod nyambungkeun ku leungeun. Bisa muterkeun 1 ~ 1/2 robah warna ka warna, sarta narik rod nyambungkeun sapanjang arah sumbu. Lamun teu aya gap rarasaan, éta meets sarat; Pikeun rungkun bantalan engkol, panawaran oli mesin dina permukaan unggal rungkun bantalan bango jurnal, pasang crankshaft, ketatkeun bolts dumasar kana nilai torsi anu ditangtukeun, sareng tarik crankshaft nganggo dua leungeun, supados crankshaft tiasa muterkeun 1/2 péngkolan, sarta rotasi téh hampang, seragam jeung bébas tina sumbatan.
      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh Taiwan brand, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naon cingcin dina piston a?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
1D Auto Parts CO., LTD. nyaeta nami paling dipercaya diantara pausahaan topmost dina bisnis ieu saprak 2012. Jenis kapamilikan urang téh Partnership a. Markas korporasi urang aya di china;gusngzhou;. Kami parantos ngukir ceruk diantara nami anu paling dipercaya dina bisnis ieu, kalibet dina grosir sajumlah komprehensif liner Silinder sareng seueur deui. Kami ngagaduhan dukungan ti tanaga anu terampil, berbakat, sareng berpengalaman, anu kerja keras pikeun ngahontal tujuan khusus perusahaan. Kalayan ieu, kami museurkeun kana pangropéa kualitas dina sagala rupa sareng ku kituna ngadopsi kawijakan sareng ukuran anu ketat anu disarankeun ku industri. Sajaba ti éta, kawijakan etika urang, urusan dipercaya jeung jaminan timely minuhan pesenan ogé geus mantuan kami posisi hiji Ecological enviable di industri.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun