Pangalusna High Quality GLOW PLUG borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD. Panyadia

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
PLUG GLOW
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; Hiji Best Quality GLOW PLUG borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD. Supplier, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston

1D High Quality GLOW PLUG Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD., Jepang NPR  téknologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, CCIP coating, ISO/TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan jsb.


Rincian produk
Profil Perusahaan
Produkna tiasa nahan bentukna. Insole, midsole, ngeusian gabus, sol luar, sareng keuneung sadayana didamel janten kuat pikeun tahan tekanan.

FAQ

1.Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
2.Naha urang make ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
3. Naon kajadian lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.

Kaunggulan

1. Jepang NPR téhnologi jeung 170 cocog teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect.
2.Kargo Logistik genah& Stok siap cukup
3.32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston
4. Sarana& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens

Ngeunaan 1D; ONE

Perusahaan otomatis 1D lokasina di Cina Kidul kota Guang Zhou, éta kapanggih dina 2010 kalawan kaahlian exporting pangalaman dina bagian mesin, pausahaan ieu dedicated ka piston, liner, ring Assy, sarta gasket dagang, bantalan mesin, spark / glow plugs, minyak pelumas. jsb.   Kami reueus janten Top-Three Piston sareng pabrik Assy cingcin anu ngahiji sareng ranté suplai Toyota, Mitsubishi sareng Isuzu OEM. Kauntungan strategis perusahaan 1D difokuskeun di handap ieu: 1: Panalungtikan kuat& Téhnik Ngembangkeun: Ngonpigurasikeun langkung ti 1600 modél mesin sareng 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran sadinten 40,000 pcs piston, 200,000 pcs ring piston. 2. Sarana& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens, Japan NPR téhnologi jeung 170 cocog teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect. 3.Kargo Logistik genah& cukup siap Saham: ngawangun base gudang pabrik di Cina Selatan kota Guang Zhou guna gancang ngabales informasi pasar jeung kabutuhan customer. 4. Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.
Bubuka produk
Aya sababaraha tipena béda colokan glow. Kiwari, nu paling loba dipaké nyaéta tilu jenis: tipe konvensional; Tipe kontrol otomatis suhu (kaasup colokan preheating pikeun alat preheating konvensional sarta alat super preheating anyar); Jinis tegangan low pikeun alat super preheating konvensional. A colokan glow ngaco kana unggal témbok chamber durukan mesin. Perumahan colokan glow gaduh coil résistansi glow plug dipasang dina tabung. Arus ngaliwatan coil lalawanan panas pipa. Pipa ngabogaan aréa permukaan badag sarta bisa ngahasilkeun leuwih énergi panas. Bagian jero pipa ngeusi bahan insulasi pikeun nyegah coil résistansi ngahubungi témbok jero pipa kusabab geter. Alatan tegangan batré béda (12V atawa 24V) jeung alat preheating dipaké, tegangan dipeunteun rupa colokan glow ogé béda. Ku alatan éta, pastikeun ngagunakeun colokan preheating kalawan model bener. Ngagunakeun colokan preheating salah bakal kaduruk prématur atawa ngahasilkeun panas teu cukup.
Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
PLUG GLOW
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun

Bahan

LOGAM
Tanggal pangiriman
5-7 poé
Rincian produk


Fitur produk
        
Bagian.1
Bubuka keur colokan glow
Glow colokan, ogé katelah colokan glow. Nalika mesin solar niiskeun dina tiis parah, colokan glow nyayogikeun énergi panas pikeun ningkatkeun kinerja ngamimitian. Dina waktos anu sami, colokan glow diperyogikeun gaduh ciri naékna suhu anu gancang sareng kaayaan suhu luhur anu tahan.
Bagian.2
Ciri tina colokan glow logam

1. Preheating waktos: 3 detik, sarta hawa bisa ngahontal leuwih ti 1000 ℃

2. Post waktos pemanasan: sanggeus mesin dimimitian, colokan glow ngajaga suhu (1000 ℃) pikeun 180 detik pikeun ngurangan polutan.                                 

3. Suhu operasi: ngeunaan 1000 ℃

4. kontrol sinyal PWM

      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh Taiwan brand, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naha urang ngagunakeun ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
Naon cingcin dina piston a?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diadegkeun dina taun 2012 di 1D AUTO PARTS CO., LTD., Kami 1D AUTO PARTS CO., LTD. mangrupakeun produsén renowned of Auto Parts& Asesoris. Ogé, urang dagang rentang kualitas premium tina Crankshaft, jsb Kami nyadiakeun produk ieu kalawan harga nu lumrah tur nganteurkeun ieu dina jangka waktu assured. Dina kapamimpinan Yuguangwei, kami parantos ngahontal posisi anu penting di pasar.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun