kualitas luhur kualitas pangalusna FULL gasket pabrik borongan - 1D otomatis bagian CO., LTD.

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
GASKET FULL
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • FULL GASKET manufacturing process.pdf Unduh
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D;Hiji Quality High Quality Best FULL GASKET Factory Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD., Jepang NPR  teknologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, CCIP coating, ISO/TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan jsb.

Pabrik FULL GASKET Kualitas Terbaik 1D, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens

PROSES DESKRIPSI: 1D brand silinder liner Isuzu runtuyan ngadopsi tinplate prosés perlakuan permukaan stainless steel, Mitsubishi Series Ngadopsi tinplate beungeut prosés TOP sabalikna, Toyota runtuyan ngadopsi tinplate panengah prosés plat electrolytic strip.

Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk
Gasket silinder perenahna antara sirah silinder sareng blok silinder, ogé katelah ranjang silinder. Fungsina nyaéta pikeun ngeusian pori mikro antara blok silinder sareng sirah silinder, mastikeun sealing anu saé dina permukaan gabungan, teras mastikeun sealing kamar durukan pikeun nyegah bocor hawa tina silinder sareng bocor cai tina jaket cai.
Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
GASKET FULL
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Tanggal pangiriman
5-7 poé
Rincian produk



Fitur produk
        
Bagian.1
Kinerja gasket silinder
Kalayan penguatan kontinyu tina mesin durukan internal, beban termal sareng beban mékanis ningkat, sareng keketatan gasket silinder janten langkung penting. Sarat pikeun struktur jeung bahan nyaéta: kakuatan cukup jeung lalawanan panas dina aksi suhu luhur, tekanan tinggi jeung gas kacida corrosive; Loba ruksak atawa deteriorated, tahan korosi; Cai mibanda élastisitas tangtu jeung bisa ngimbangan unevenness tina beungeut gabungan pikeun mastikeun sealing; hirup jasa panjang
Bagian.2
Jenis gasket silinder

Salah sahijina nyaéta gasket silinder asbés logam. Asbés jenis ieu diapit ku kawat logam atanapi chip logam di tengah sareng ditutupan ku lambaran tambaga atanapi lambaran baja. Ketebalan gasket baja ieu 1.2 ~ 2mm. Éta gaduh élastisitas anu saé sareng résistansi panas sareng tiasa dianggo sababaraha kali, tapi kakuatanna kirang sareng ketebalan sareng kualitasna henteu rata.

Séjénna dijieunna tina lambaran logam padet. Jenis gasket ieu seueur dianggo dina mesin bertulang sareng mobil sareng mobil balap. jenis ieu gasket stamping jangkungna tangtu garis gilig sabudeureun liang silinder, liang cai jeung liang minyak nu kudu disegel, sarta ngagunakeun deformasi elastis garis gilig pikeun ngawujudkeun sealing.

      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh merk Taiwan, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naha urang ngagunakeun ring piston?
Fungsi utama cingcin piston dina mesin nyaéta: Nyegel kamar durukan supados aya leungitna gas minimal dina kotak engkol. Ningkatkeun transfer panas tina piston ka témbok silinder. ... Ngatur konsumsi oli mesin ku scraping minyak tina témbok silinder deui sump nu.
Naon cingcin dina piston a?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Kami, 1D AUTO PARTS CO., LTD. dimimitian dina taun 2012, mangrupa salah sahiji pabrik foremost tina hiji Asép Sunandar Sunarya éksténsif ngeunaan Auto Parts. Kisaran anu ditawarkeun kami diwangun ku gasket Mesin kelas pangsaéna. Kabéh rentang ditawarkeun dijieun ku standar kualitas. Produk anu ditawarkeun kami dikagumkeun pisan pikeun gampang dianggo, kinerja anu luhur, pangropéa rendah, sareng umur jasa anu langkung panjang. Sajaba ti éta, hiji bisa ngamangpaatkeun Suku Cadang Otomatis ieu dina jangka waktu kawates dina harga nu lumrah. Kami parantos dirojong ku unit infrastruktur sateuacanna anu dilengkepan ku mesin pangénggalna sareng téknologi ultra-modern. Pikeun merangsang tumuwuhna hiji organisasi, perlu pikeun ngaronjatkeun kualitas produk ditawarkeun. Ku sabab kitu urang terus ningkatkeun infrastruktur urang sasuai jeung téhnologi panganyarna na ngembangkeun di industri.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun