Kualitas Pangalusna Profesional Kualitas Terbaik Pabrik Pabrik PISTON Pabrik

SEND INQUIRY AYEUNA
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Modél Mobil
Piston
MOQ
1 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Warna
BODAS
Tanggal pangiriman
5-7 poé
SEND INQUIRY AYEUNA
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Unduh
Kirim panalungtikan anjeun

1D; Hiji Kualitas Pangalusna Profesional Pabrik PISTON Kualitas Terbaik Pabrik Pabrik, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens

1D; ONE Produsén Pabrik PISTON Kualitas Profesional Terbaik, Téknologi NPR Jepang sareng 170 teknisi anu dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan jsb.

Pabrik PISTON Kualitas Terbaik 1D, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens


Rincian produk
Profil Perusahaan
Bubuka produk

Sakabeh piston bisa dibagi jadi tilu bagian: piston crown, piston head jeung piston skirt.

Fungsi utama piston nyaéta pikeun nanggung tekanan durukan dina silinder sareng ngirimkeun gaya ieu ka crankshaft ngaliwatan pin piston sareng rod panyambung. Salaku tambahan, piston ngabentuk kamar durukan sareng sirah silinder sareng témbok silinder.

Luhureun piston mangrupa bagian integral tina chamber durukan, ku kituna mindeng dijieun kana wangun béda. Luhureun piston mesin béngsin lolobana adopts datar luhur atawa luhur kerung, ku kituna sangkan chamber durukan kompak, aréa dissipation panas leutik tur prosés manufaktur basajan. Piston convex mindeng dipaké dina mesin béngsin dua stroke. Makuta piston mesin solar mindeng dijieun kana rupa-rupa liang.

Sirah piston nyaéta bagian luhureun korsi pin piston. Cingcin piston dipasang dina sirah piston pikeun nyegah hawa-suhu luhur jeung gas-tekanan luhur ti channeling kana crankcase jeung minyak mesin ti channeling kana chamber durukan; Kalolobaan panas diserep ku luhur piston ogé dikirimkeun ka silinder ngaliwatan sirah piston, lajeng dikirimkeun ngaliwatan medium cooling.

sirah piston ieu machined kalawan sababaraha alur ring pikeun masang ring piston. Jumlah cingcin piston gumantung kana sarat sealing, nu patali jeung speed engine sarta tekanan silinder. Jumlah cingcin mesin speed tinggi kirang ti éta mesin speed low, sarta jumlah cingcin mesin béngsin kirang ti mesin solar. mesin béngsin umum adopts 2 cingcin gas sarta 1 cingcin minyak; Mesin solar boga 3 cingcin gas jeung 1 cingcin minyak; Mesin solar-speed rendah ngadopsi 3 ~ 4 cingcin gas. Dina raraga ngurangan leungitna gesekan, jangkungna sabuk ring bakal ngurangan sajauh mungkin, sarta jumlah cingcin bakal ngurangan dina kaayaan mastikeun sealing.

Sakabéh bagian handap alur ring piston disebut rok piston. Fungsina nyaéta pikeun nungtun piston pikeun ngalakukeun gerak bolak-balik dina silinder sareng nanggung tekanan samping. Nalika mesin berpungsi, piston bakal ngagulung sareng cacad kusabab tindakan tekanan gas dina silinder. Saatos piston dipanaskeun, kusabab jumlah logam anu ageung dina pin piston, ékspansina langkung ageung tibatan di tempat sanés. Salaku tambahan, piston ogé bakal ngahasilkeun deformasi ékstrusi dina pangaruh tekanan samping. Salaku hasil tina deformasi di luhur, bagian tina rok piston janten elips tina sumbu panjang dina arah pin piston. Salaku tambahan, kusabab distribusi suhu sareng massa anu henteu rata sapanjang sumbu piston, ékspansi termal unggal bagian ageung di luhur sareng alit di handap.

Parameter produk
Ngaran Brand
1D
Tempat Asalna
Guangzhou, Cina (Daratan)
Ukuran
Ukuran Standar
Tipe
ALFIN
MOQ
4 SET
Garansi
1 Taun
Bahan
LOGAM
Tanggal pangiriman
5-7 poé
Rincian produk
Fitur produk
        
Bagian.1
syarat teknis pikeun piston

1. Ieu bakal boga kakuatan cukup, stiffness, massa leutik tur beurat lampu pikeun mastikeun gaya inersia minimum.

2. Alus konduktivitas termal, suhu luhur, tekanan tinggi na lalawanan korosi, kapasitas dissipation panas cukup jeung aréa pemanasan leutik.

3. Kudu aya koefisien gesekan leutik antara piston jeung témbok piston.

4. Nalika suhu robah, parobahan ukuran jeung bentuk kdu bakal leutik, jeung clearance minimum jeung témbok silinder bakal dijaga.                    

5. Cai mibanda koefisien leutik ékspansi termal jeung gravitasi husus, sarta ngabogaan antifriction alus jeung kakuatan termal. 

Bagian.2
Klasifikasi piston

Kusabab piston mesin durukan internal tiasa dianggo dina kaayaan suhu anu luhur, tekanan anu luhur sareng beban anu luhur, sarat pikeun piston relatif luhur. Ku alatan éta, makalah ieu utamana ngabahas klasifikasi piston mesin durukan internal.

1. Numutkeun bahan bakar dipaké, éta bisa dibagi kana piston engine béngsin, piston mesin solar jeung piston gas alam.

2. Nurutkeun kana bahan dipaké pikeun rancang piston, éta bisa dibagi kana piston beusi tuang, piston baja, piston alloy aluminium sarta piston digabungkeun.

3. Numutkeun prosés manufaktur piston kosong, éta bisa dibagi kana gravitasi casting piston, squeeze casting piston na forging piston.

4. Nurutkeun kana kaayaan gawé piston, éta bisa dibagi jadi dua kategori: non pressurized piston na pressurized piston.

5. Numutkeun tujuan piston, éta tiasa dibagi kana piston mobil, piston treuk, piston motor, piston laut, piston tank, piston traktor, piston mower padang rumput hejo, jsb.

      
Gambar pabrik


    

FAQ
naon merek anjeun sareng kualitas anjeun
brand kami téh Taiwan brand, 1D
Naon gasket dina mesin?
Gasket sirah dikomprés antara blok mesin sareng sirah silinder. The gasket sirah ngégél dina prosés durukan internal sarta ogé ngajaga coolant jeung minyak ti Pergaulan babarengan salaku dua cairan ngarambat ti blok mesin ka sirah silinder.
Naon cingcin dina piston a?
Kantun nempatkeun, cingcin piston ngabentuk segel antara piston jeung témbok silinder, nu nyegah gas durukan pressurized asup kana sump minyak. Éta ogé ngatur konsumsi minyak ku nyegah minyak kaleuleuwihan asup ka kamar durukan jeung kaduruk.
Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak?
sakitar 15 menit.
Naon anu lumangsung lamun oli mesin low?
Biasana diperhatoskeun upami coolant anjeun rendah, tapi oli rendah ogé tiasa nyababkeun mesin panas teuing. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, eta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2012
  • Jinis bisnis
    Wholesaler
  • Nagara / wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri utama
    Suku Cadang Mobil & Asesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • ElterPrise Jalma
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai kaluaran taunan
    5000000USD
  • Ékspor Pasar
    Timur Tengah,Hong Kong sareng MacAo sareng Taiwan
  • Konsumén terkét
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Kami, 1D AUTO PARTS CO., LTD. dimimitian dina taun 2012, mangrupa salah sahiji pabrik foremost tina hiji Asép Sunandar Sunarya éksténsif ngeunaan Auto Parts. Kisaran anu ditawarkeun kami diwangun ku gasket Mesin kelas pangsaéna. Kabéh rentang ditawarkeun dijieun ku standar kualitas. Produk anu ditawarkeun kami dikagumkeun pisan pikeun gampang dianggo, kinerja anu luhur, pangropéa rendah, sareng umur jasa anu langkung panjang. Sajaba ti éta, hiji bisa ngamangpaatkeun Suku Cadang Otomatis ieu dina jangka waktu kawates dina harga nu lumrah. Kami parantos dirojong ku unit infrastruktur sateuacanna anu dilengkepan ku mesin pangénggalna sareng téknologi ultra-modern. Pikeun merangsang tumuwuhna hiji organisasi, perlu pikeun ngaronjatkeun kualitas produk ditawarkeun. Ku sabab kitu urang terus ningkatkeun infrastruktur urang sasuai jeung téhnologi panganyarna na ngembangkeun di industri.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
Aranf 16949
ISO 4001: 2015
Ngaluarkeun ku:Intermek
Aranf 16949
ISO14001: 2004
Ngaluarkeun ku:Intermek
Telepon:
+86-20-87721702
Telepon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun