Oli Motor

Naon anu lumangsung lamun oli mesin low? Ieu's biasana noticed lamun coolant anjeun low, tapi minyak low ogé bisa ngabalukarkeun mesin overheat. Ieu bisa lumangsung sanajan tingkat coolant anjeun alus. Lamun aya teuing saeutik minyak dina mesin, éta bakal terus panas nepi sabab teu boga kasempetan pikeun niiskeun.


Sabaraha lami mesin bakal jalan tanpa minyak? sakitar 15 menit. Tanpa minyak, mesin jalan sakitar 15 menit tanpa nyembur kana kepulan haseup, tapi ngabongkar éta nunjukkeun karusakan anu serius. Kurangna lubrication ditangtoskeun, sadaya komponén logam dina mesin rub ngalawan silih, ngabalukarkeun jumlah luar biasa tina maké prématur.


Produsén produsén Minyak Mesin Profesional Profesional
Produsén produsén Minyak Mesin Profesional Profesional
1D; ONE Produsén Produsén Minyak Mesin Profesional Produsén, genah Logistik Kargo& Stok siap cukupOli Mesin1D Auto Parts CO., LTD. Produsén Minyak Engine profésionalKotak gear mangrupikeun kotak gear, sareng minyak kotak gear mangrupikeun minyak kotak gear, sareng minyak kotak gear mangrupikeun istilah koléktif. Kotak gear dibagi kana kotak gear manual sareng kotak gear otomatis. Minyak gearbox biasana dianggo dina kotak gear otomatis. Ieu mangrupikeun produk minyak anu dianggo pikeun ngajaga sistem transmisi bersih sareng tiasa maénkeun peran dina ngalincir sareng manjangkeun umur transmisi gear.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun