Colokkeun busi pangsaéna

Colokan busi mangrupikeun anu nyayogikeun percikan anu nyababkeun campuran hawa / bahan bakar, nyiptakeun ledakan anu ngajantenkeun mesin anjeun ngahasilkeun kakuatan. Ieu colokan leutik tapi basajan nyieun hiji busur listrik dina dua lead nu teu noel, tapi cukup deukeut babarengan nu listrik bisa luncat celah antara aranjeunna.


Naon kajadian lamun don't ngaganti busi? Spark plugs bakal deteriorate kana waktu, jadi lamun maranéhna teu diganti, sagala rupa masalah mesin bakal timbul. Nalika busi teu nyukupan, durukan campuran hawa/bahan bakar jadi teu lengkep ngarah ka leungitna kakuatan mesin, sarta dina skenario hal awon mesin moal jalan.


Produsén pabrik busi Profesional Cina - 1D; ONE
Produsén pabrik busi Profesional Cina - 1D; ONE
1D; ONE China Produsén spark plug - 1D; ONE, Jepang NPR  téhnologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan jsb.Colokan busi merek 1d, sareng NGK Jepang, denso, téknologi busi sareng téknologi keramik NTK gabungan sertifikasi. Produk nutupan colokan ganda platinum, colokan platinum, colokan iridium platinum, colokan iridium, colokan nikel alloy jeung model lianna.
Intro ngaropéa mun Spark plug 1D AUTO PARTS CO., LTD. pabrik Ti Cina
Intro ngaropéa mun Spark plug 1D AUTO PARTS CO., LTD. pabrik Ti Cina
1D; ONE Disesuaikeun Intro pikeun Spark plug 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrikan Ti Cina, Berorientasi Pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.Busi dipaké pikeun ngawanohkeun listrik tegangan luhur (10.000 volt atawa leuwih) ti coil ignition kana silinder mesin, nyieun campuran spark ignition antara éléktroda busi.1D Auto Parts CO., LTD. Intro pikeun Spark plug 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Profesional High Quality Spark Plug borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD. pabrik
Profesional High Quality Spark Plug borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD. pabrik
1D;ONE Profesional High Quality Spark Plug Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD. pabrik, Kargo Logistik genah& cekap Stok SiapIgnition gancang, umur panjang nepi ka 120.000 kilométer1D Auto Parts CO., LTD. Grosir SPARK PLUG kualitas luhur - 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun