Silinder Liner

Lapisan silinder nyegah gas anu dikomprés sareng gas durukan kabur ka luar. Ieu diperlukeun hiji liner silinder nu teuas pikeun transformasi ku tekanan tinggi na suhu luhur dina silinder. Liners silinder tipe baseuh mangrupakeun tipe liner kontak langsung jeung coolant mesin. ... Aranjeunna dina kontak langsung jeung coolant engine. Liner kudu dipasang kalawan cingcin karét pikeun ngégél coolant nu. Liner silinder tipe baseuh teu merlukeun perlakuan tambahan. liner geus siap pikeun instalasi tur pamakéan.


Naon jinis liner silinder? Tilu jinis dasar liner dianggo: panas, garing sareng sirip. Tujuan unggal jinis nyaéta pikeun ngajagi piston tina panas sareng najis nganggo metode anu rada béda. Liners silinder mahal, produk dijieun persis tur utamana dibeuli ti toko husus.


Pangalusna Intro pikeun pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD. Panyadia
Pangalusna Intro pikeun pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD. Panyadia
1D; ONE Intro Pangalusna pikeun ngagunakeun panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD. Supplier, berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.Cylinder Liner mangrupikeun bagian silinder, disimpen dina liang silinder awak, sareng dipasang ku sirah silinder. Piston ngajadikeun gerak reciprocating dina liang jero sarta cai cooling disadiakeun di luar. Fungsi silinder liner nyaéta:1. Ruang kerja silinder kabentuk babarengan sareng sirah silinder sareng piston.2. liner silinder tina cylindrical piston mesin solar ngasuh piston samping dorong sarta jadi kalungguhan ti reciprocating gerakan piston.3. Mindahkeun panas tina assembly piston jeung sorangan ka cai cooling sangkan eta dianggo dina suhu luyu.4. Lengan silinder tina mesin solar dua-stroke ieu disusun kalawan port hawa, nu dibuka jeung ditutup ku piston pikeun ngawujudkeun distribusi hawa.1D Auto Parts CO., LTD. Pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun