Klep Mesin

Klep mesin mangrupikeun komponén mékanis anu dianggo dina mesin durukan internal pikeun ngamungkinkeun atanapi ngawatesan aliran cairan atanapi gas ka sareng ti kamar durukan atanapi silinder nalika operasi mesin. ... Inpormasi anu langkung seueur ngeunaan jinis klep anu sanés tiasa dipendakan dina pituduh anu aya hubunganana.


Kumaha klep dianggo dina mesin? Dina tiori, operasi klep basajan pisan: cam nu ngadorong valves ka handap kana silinder ngalawan cinyusu, muka klep jadi gas bisa ngalir lajeng ngidinan klep nu Cicing dina kakuatan cinyusu. Tekanan dina kamar durukan rada rapih mantuan nutup klep nutup.


Grosir Produsén Klep Mesin Profesional kalayan harga anu saé - 1D; ONE
Grosir Produsén Klep Mesin Profesional kalayan harga anu saé - 1D; ONE
1D; ONE Grosir Produsén Klep Mesin Profesional kalayan harga anu saé - 1D; ONE, Kargo Logistik genah& cekap Stok SiapKlep mesin1D Auto Parts CO., LTD. Produsén klep Engine profésional
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun