Mesin Bearing

The Engine Bearing (Main Bearing) ... Bearing mangrupakeun alat anu dipaké pikeun ngurangan gesekan antara bagian gerak elemen mesin pikeun nyadiakeun gerak dina cara nu dipikahoyong jeung karugian kakuatan minimum. Pangembangan bantalan mangrupikeun salah sahiji léngkah anu paling revolusioner dina pamekaran mesin buatan manusa.


Sabaraha lami bantalan mesin tahan? Bantalan roda standar dina mobil bakal lepas ti 75,000 dugi ka 150,000 mil. Aya sababaraha jinis bantalan roda anu tiasa naék kana roda mobil anjeun. Sababaraha merek bantalan teu disegel sareng tiasa dicabut, dibersihkeun sareng dibungkus deui dina gajih.


Pangalusna Quality Intro ka Main bearing 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik
Pangalusna Quality Intro ka Main bearing 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik
1D; HIJI Intro Kualitas Pangsaéna pikeun bantalan Utama 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring pistonBantalan utama1D Auto Parts CO., LTD. Intro to Main bearing 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Borongan Best Quality Con Bearing Factory kalawan harga alus - 1D; ONE
Borongan Best Quality Con Bearing Factory kalawan harga alus - 1D; ONE
1D; ONE Grosir Best Quality Con Bearing Factory kalawan harga alus - 1D; ONE, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring pistonCon bearing1D Auto Parts CO., LTD. Pangalusna Quality Con bearing Factory
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun