Crankshaft

Aci engkol mangrupa intergral konci  bagian tina mesin solar jeung kakuatan eta boga pangaruh langsung dina life.The engine precision tina aci engkol, nu mangrupa bagian vital tina pencét, geus kacida diperlukeun.

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun