Produk

Supplier pangalusna kualitas luhur gaskets disegel pinuh 1D
Supplier pangalusna kualitas luhur gaskets disegel pinuh 1D
Kit overhaul merek 1d didamel tina bahan impor Jepang, gasket karét, Gasket silinder, bantal minyak, segel minyak klep, segel minyak crankshaft payun sareng pungkur, segel minyak camshaft, sareng asesoris sanésna diuji sacara ketat pikeun mastikeun panggunaan kualitas luhur.
Cina Ngaropea pistons tina sagala rupa produsén model - 1D; ONE
Cina Ngaropea pistons tina sagala rupa produsén model - 1D; ONE
1D; ONE China Ngaropea piston tina sababaraha produsén modél - 1D; ONE, Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.Unggal piston merek 1D parantos ngalaman perlakuan panas. Tujuan perlakuan panas nyaéta pikeun mastikeun operasi normal piston dina mesin tanpa gagal.1D unggal piston diproduksi ku alat mesin Taiwan CNC pikeun mastikeun katepatan produk. Masing-masing parantos diuji sacara manual pikeun mastikeun unggal ukuran detil produk.Tungtungna, produk bakal ngalaman beberesih ultrasonic, lajeng ngalakukeun perlakuan permukaan relevan.Ayeuna, perlakuan permukaan anu kami tiasa nyayogikeun nyaéta: piston tin plating piston phosphating piston skirt printing (tin plating phosphating skirt printing). Tujuan tina tilu perlakuan permukaan ieu nyaéta pikeun ningkatkeun gesekan antara piston sareng liner silinder nalika mesin mimiti tiis. Ngahindarkeun résiko tarik silinder.) Perawatan anoda tina sirah piston (tujuan perawatan anoda nyaéta pikeun ningkatkeun karasa sirah piston, ku kituna karbon henteu tiasa nembus kana awak piston, ku kituna ningkatkeun waktos jasa piston)
Borongan produsén ring Piston Profesional kalawan harga alus - 1D; ONE
Borongan produsén ring Piston Profesional kalawan harga alus - 1D; ONE
1D; ONE Grosir Produsén ring Piston Profesional kalayan harga anu saé - 1D; ONE, Berorientasi Pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.1. Toyota, Honda, Suzuki, Dafa jeung Nissan mesin béngsin ngadopsi cingcin baja oksidasi beureum munggaran, bunderan luar Chrome plating, alloy kadua, NPR bentukna gelombang badag atawa Rik wavelet bentukna digabungkeun cingcin minyak, parunggu atawa hideung, unggal ring disemprot. kalayan kode warna (beureum, koneng sareng biru) sareng ngetik T atanapi n, unggal cingcin disemprot kode warna (beureum, koneng sareng biru)2. Mitsubishi, Nissan, Toyota, mesin solar ngadopsi oksidasi beureum kahiji, bunderan luar Chrome plating, garis caang tengah, beusi pangleuleusna ti séri, luar plating Chrome, garis sudut taper, cingcin minyak katilu, nitriding liang leutik ring rojongan spiral; Unggal kode warna semprot ring (beureum, koneng sareng biru)3. mesin solar Isuzu adopts prosés aslina, tilu sisi plating atawa opat sisi plating, perlakuan beungeut cingcin minyak jeung cingcin minyak liang badag, sarta prosés polytetrafluoroethylene keur spring. Ketik T atawa N, unggal ring kode warna semprot (beureum, konéng jeung biru)
Grosir Produsén Klep Mesin Profesional kalayan harga anu saé - 1D; ONE
Grosir Produsén Klep Mesin Profesional kalayan harga anu saé - 1D; ONE
1D; ONE Grosir Produsén Klep Mesin Profesional kalayan harga anu saé - 1D; ONE, Kargo Logistik genah& cekap Stok SiapKlep mesin1D Auto Parts CO., LTD. Produsén klep Engine profésional
Pangalusna Intro pikeun pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD. Panyadia
Pangalusna Intro pikeun pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD. Panyadia
1D; ONE Intro Pangalusna pikeun ngagunakeun panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD. Supplier, berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.Cylinder Liner mangrupikeun bagian silinder, disimpen dina liang silinder awak, sareng dipasang ku sirah silinder. Piston ngajadikeun gerak reciprocating dina liang jero sarta cai cooling disadiakeun di luar. Fungsi silinder liner nyaéta:1. Ruang kerja silinder kabentuk babarengan sareng sirah silinder sareng piston.2. liner silinder tina cylindrical piston mesin solar ngasuh piston samping dorong sarta jadi kalungguhan ti reciprocating gerakan piston.3. Mindahkeun panas tina assembly piston jeung sorangan ka cai cooling sangkan eta dianggo dina suhu luyu.4. Lengan silinder tina mesin solar dua-stroke ieu disusun kalawan port hawa, nu dibuka jeung ditutup ku piston pikeun ngawujudkeun distribusi hawa.1D Auto Parts CO., LTD. Pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Pangalusna Quality Intro ka Main bearing 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik
Pangalusna Quality Intro ka Main bearing 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik
1D; HIJI Intro Kualitas Pangsaéna pikeun bantalan Utama 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring pistonBantalan utama1D Auto Parts CO., LTD. Intro to Main bearing 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Pangalusna suppliers ring piston profésional uk pabrik Harga Pabrik - 1D; ONE
Pangalusna suppliers ring piston profésional uk pabrik Harga Pabrik - 1D; ONE
1D; ONE Best Profesional supplier ring piston uk pabrik Harga Pabrik - 1D; ONE, Jepang NPR  téknologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect.Piston Ring mangrupakeun jenis cingcin elastis logam kalawan deformasi ékspansi luar badag, nu dipaké pikeun nyelapkeun kana jero alur piston. Cingcin piston aya dua jenis: cingcin komprési jeung cingcin minyak. Ring komprési bisa dipaké pikeun ngégél campuran combusible gas dina chamber durukan. Cingcin minyak dipaké pikeun kerok kaleuwihan minyak kaluar silinder.1D Auto Parts CO., LTD. suppliers ring piston profésional produsén uk
Intro to Best Grosir Piston 6D16 kalawan harga alus Supplier 1D; ONE
Intro to Best Grosir Piston 6D16 kalawan harga alus Supplier 1D; ONE
1D; ONE Intro to Best Grosir Piston 6D16 kalawan harga alus Supplier 1D; ONE, Facility& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin SiemensPiston mangrupikeun "jantung" mesin mobil, anu nanggung beban mékanis sareng beban termal. Ieu salah sahiji bagian konci dina mesin jeung kaayaan gawé awon. Pungsi piston nyaéta pikeun nanggung tekanan gas sarta ngajalankeun crankshaft pikeun muterkeun ku cara ngalirkeun pin piston ka rod nyambungkeun.1D Auto Parts CO., LTD. Borongan Piston 6D16 kalawan harga alus - 1D AUTO PARTS CO., LTD.1D Auto Parts CO., LTD. Grosir Piston 6D16 pangalusna kalawan harga alus Supplier
Kualitas luhur sirah gasket borongan suppliers - 1D bagian otomatis
Kualitas luhur sirah gasket borongan suppliers - 1D bagian otomatis
Peran gasket nyaéta maok, nyaéta unsur segel elastis antara blok silinder jeung sirah silinder, dipaké pikeun nyegah gas tekanan tinggi, lubricating minyak jeung coolant jeung saterusna.1D Auto Parts CO., LTD. Kualitas luhur Gasket borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Ngaropea Best 4D33 Piston produsén Supplier Mitsubishi Ti Cina
Ngaropea Best 4D33 Piston produsén Supplier Mitsubishi Ti Cina
1D; ONE Disesuaikeun Best 4D33 Piston Pabrikan Pemasok Mitsubishi Ti Cina, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemensalfin Fuso Treuk Mitsubishi 4D33 Bagian Mesin Diesel piston 108mm pikeun ME013312 ME016896Urang nuturkeun prinsip 1D: produk kualitas luhur, customer munggaran. Produk kami aya dina téknologi Jepang sareng asal Taiwan.4D33 mangrupakeun salah sahiji model paling nyebar. Sareng kualitas produk urang diakui ku seueur palanggan. Kami henteu hte pangalusna, tapi kami nawiskeun kahayang nu peryogi.Wilujeng sumping ngahubungan kami tur mimitian gawé babarengan munggaran urang.1D Auto Parts CO., LTD. Pangalusna 4D33 PISTON MITSUBISHI Supplier
Produsén pabrik busi Profesional Cina - 1D; ONE
Produsén pabrik busi Profesional Cina - 1D; ONE
1D; ONE China Produsén spark plug - 1D; ONE, Jepang NPR  téhnologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan jsb.Colokan busi merek 1d, sareng NGK Jepang, denso, téknologi busi sareng téknologi keramik NTK gabungan sertifikasi. Produk nutupan colokan ganda platinum, colokan platinum, colokan iridium platinum, colokan iridium, colokan nikel alloy jeung model lianna.
Ngaropea kualitas luhur precision tinggi machining aluminium pistons tambaga pistons kalawan 1D Manutacturing
Ngaropea kualitas luhur precision tinggi machining aluminium pistons tambaga pistons kalawan 1D Manutacturing
Piston Ring mangrupakeun jenis cingcin elastis logam kalawan deformasi ékspansi luar badag, nu dipaké pikeun nyelapkeun kana jero alur piston. Cingcin piston aya dua jenis: cingcin komprési jeung cingcin minyak. Ring komprési bisa dipaké pikeun ngégél campuran combusible gas dina chamber durukan. Cingcin minyak dipaké pikeun kerok kaleuwihan minyak kaluar silinder.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun