Outlook anyar

Ngonpigurasikeun leuwih ti 1600 model mesin sarta 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston. Kami reueus janten Top-Three Piston sareng pabrik Assy cingcin anu ngahiji sareng ranté suplai Toyota, Mitsubishi sareng Isuzu OEM.  Dilengkepan mesin Bosch / Siemens anu ngarah dunya, NPR Jepang  téhnologi jeung 170 cocog teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect. Ngawangun pangkalan gudang pabrik di Cina Kidul kota Guang Zhou supados gancang ngabales inpormasi pasar sareng kabutuhan palanggan. Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.

Kualitas Pangalusna Palanggan Koperasi Pangsaéna - Pabrik 1D
Kualitas Pangalusna Palanggan Koperasi Pangsaéna - Pabrik 1D
1D; SATU Kualitas Pangalusna Palanggan Koperasi Pangsaéna - Pabrik 1D, genah Logistik Kargo& Stok siap cukup1D Pelanggan Koperasi Pangsaéna Perusahaan - 1D, Berorientasi Pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.
2021/07/28
Kinerja tinggi klep mesin precision beurat ringan 1D
Kinerja tinggi klep mesin precision beurat ringan 1D
Inlet tinggi jeung efisiensi knalpot, workmanship rupa, outsourcing geulisPeran klep mobil sacara khusus tanggung jawab pikeun asupkeun hawa kana mesin sareng nyéépkeun gas buang saatos durukan. Tina struktur mesin, éta dibagi kana klep asupan sareng klep knalpot. Fungsi klep asupan nyaéta pikeun narik hawa kana mesin sareng nyampur sareng ngaduruk bahan bakar; fungsi klep knalpot nyaéta ngaleupaskeun gas haseup kaduruk tur dissipate panas. Gejala ruksakna klep mobil nyaéta kieu:1. Bakal mangaruhan efisiensi kerja mesin, sarta kakuatan mobil bakal ngurangan;2. Noise abnormal bakal lumangsung, sarta mesin bakal ngalaman idling stabil atawa akselerasi goréng salila operasi, sarta kinerja overtaking ogé bakal ngurangan. Dina kasus parna, éta ogé bakal ngabalukarkeun kasusah dina ngamimitian mesin, gagal pikeun ngahurungkeun, sarta mobil ogé bakal muncul Fenomena ngaronjat leakage hawa atawa deposit karbon;3. A klep rusak bakal ngahasilkeun operasi teu stabil tina silinder nu. Instability tina silinder bakal ngabalukarkeun mesin keur oyag, mesin lemah, sarta pipa knalpot bakal diblokir. Dina kasus parna, éta bakal ngabalukarkeun knalpot ngaluarkeun haseup hideung.
2021/05/08
Kualitas pangalusna Pabrik colokan pangalusna
Kualitas pangalusna Pabrik colokan pangalusna
Colokan busi merek 1d, sareng NGK Jepang, denso, téknologi busi sareng téknologi keramik NTK gabungan sertifikasi. Produk nutupan colokan ganda platinum, colokan platinum, colokan iridium platinum, colokan iridium, colokan nikel alloy jeung model lianna.
2021/07/22
Kustomisasi piston Profesional Kualitas Tinggi Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Kustomisasi piston Profesional Kualitas Tinggi Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Piston mangrupakeun bagian reciprocating dina blok silinder mesin mobil. Struktur dasar piston bisa dibagi kana luhur, sirah jeung rok. Luhureun piston mangrupikeun bagian utama kamar durukan, sareng bentukna aya hubunganana sareng jinis kamar durukan anu dipilih. Kalolobaan mesin béngsin ngagunakeun pistons datar luhur, nu boga kaunggulan wewengkon nyerep panas leutik. Aya rupa-rupa liang dina luhureun piston mesin solar, sarta bentuk husus maranéhanana, posisi jeung ukuran kudu minuhan sarat formasi campuran mesin solar jeung durukan.
2021/07/28
Naon peran sealant dina mesin mobil
Naon peran sealant dina mesin mobil
1. Kahiji, nyabut lem residual dina beungeut flange, jeung ngabersihan beungeut flange jeung cleaner husus mulangkeun beungeut flange ka beungeut bersih, lemes, jeung minyak-gratis;2. Lajeng ngadamel hiji lawang dina tanda silicone kalayan diaméter 3mm, panawaran silicone merata dina beungeut flange, sarta ketebalan tina strip sealing nyaeta 2-3mm ulah kaleuleuwihan lem mudal;3. Pasang dina 5 menit sanggeus sizing pikeun nyegah beungeut silicone ti drying kaluar sarta mangaruhan assembly nu;4. Saatos assembly, nganggo bolts mun tighten, sarta tighten bolts dina urutan tightening diagonally nurutkeun torsi tightening; sanggeus silika gél garing salila 30 menit, minyak bisa ditambahkeun.
2022/07/01
Naon fungsi piston sareng rod panyambung dina mesin?
Naon fungsi piston sareng rod panyambung dina mesin?
Pistons sareng rod panyambung dina mesin mangrupikeun bagian tina mékanisme rod panyambung engkol, anu babarengan ngawangun grup rod panyambung piston.
2022/06/18
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun