Jaringan Cabang

Ngonpigurasikeun leuwih ti 1600 model mesin sarta 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston. Kami reueus janten Top-Three Piston sareng pabrik Assy cingcin anu ngahiji sareng ranté suplai Toyota, Mitsubishi sareng Isuzu OEM.  Dilengkepan mesin Bosch / Siemens anu ngarah dunya, NPR Jepang  téhnologi jeung 170 cocog teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect. Ngawangun pangkalan gudang pabrik di Cina Kidul kota Guang Zhou supados gancang ngabales inpormasi pasar sareng kabutuhan palanggan. Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.

bagian mesin mobil ngajual kawas muih panas klep kualitas luhur 1D Manutacturing
bagian mesin mobil ngajual kawas muih panas klep kualitas luhur 1D Manutacturing
Klep merek 1d ngadopsi prosés plating nitriding Jepang, anu ningkatkeun karasa sareng kasalahan klep sacara gembleng, ningkatkeun résistansi ngagem sareng résistansi suhu luhur, sareng manjangkeun umur jasa klep.
Pangalusna Laser IRIDIUM Car Spark Plugs Pikeun Mesin Company - 1D; ONE
Pangalusna Laser IRIDIUM Car Spark Plugs Pikeun Mesin Company - 1D; ONE
1D; ONE Best Laser IRIDIUM Busi Mobil Pikeun Perusahaan Mesin - 1D; ONE, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin SiemensColokan busi merek 1d, sareng NGK Jepang, denso, téknologi busi sareng téknologi keramik NTK gabungan sertifikasi. Produk nutupan colokan ganda platinum, colokan platinum, colokan iridium platinum, colokan iridium, colokan nikel alloy jeung model lianna.
Borongan Best Quality FULL GASKET Factory kalawan harga alus - 1D; ONE
Borongan Best Quality FULL GASKET Factory kalawan harga alus - 1D; ONE
1D; ONE Grosir Best Quality FULL GASKET Factory kalawan harga alus - 1D; ONE, Jepang NPR  téknologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect.GASKET FULL.lalawanan korosi kuat, tekanan, panas sarta lalawanan korosi1D Auto Parts CO., LTD. Pabrik GASKET FULL Kualitas pangsaéna
Ngaropéa piston tahan suhu luhur sareng ring piston anu dianggo pikeun pabrik mobil Ti Cina
Ngaropéa piston tahan suhu luhur sareng ring piston anu dianggo pikeun pabrik mobil Ti Cina
1D; ONE Disesuaikeun piston tahan suhu luhur sareng ring piston anu dianggo pikeun pabrik mobil Ti Cina, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens1D Auto Parts mangrupikeun produsén suku cadang mobil anu museurkeun kana suku cadang mesin mobil.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun