Taros Kami

Imah > Taros Kami

  • TENTANG KAMI
    Kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi pikeun produk urang dina hal kualitas sareng inovasi.

    ASH LIGHT fungsina salaku produsén dewasa lampu imah saprak 1992.

    Pausahaan nyokot nepi wewengkon 18.000, Urang enroll 1200 pagawe, diwangun ku tim desain, R.&Tim D, tim produksi, sareng tim saatos penjualan. Jumlahna aya 59 désainer tanggung jawab pikeun struktur sareng penampilan produk. Simkuring gaduh 63 staf pikeun ngawas produk rengse dina frase processing béda.

    Kalayan sadaya staf anu pinuh tanggung jawab, kami narékahan pikeun janten spesialis pencahayaan bumi kalayan komitmen kana kualitas.


    Pikeun mastikeun pangwangunan perusahaan anu sustainable, kami keukeuh kana perbaikan diri nuturkeun nilai inti kami tina "Kerja Tim.& Profesionalisme& Kaunggulan”. Sanggeus diékspor produk urang ka pasar luar negeri, urang ayeuna ngarasakeun pangakuan tinggi di Jerman, Perancis, Rusia, Britania Raya, Amérika Serikat, Italia, Portugal, Spanyol, Kanada, Denmark, Jepang, Korea, Thailand, Singapura, India, Malaysia, jsb.

    ASH LIGHT mangrupikeun perusahaan desain sareng manufaktur anu aya di GuangZhou, Cina. Dilahirkeun ku pangalaman euyeub. pabrik urang luyu jeung ISO9001. Kami gaduh sareng beroperasi di pabrik kami, masihan kami kontrol lengkep dina prosés produksi.

Pidéo Perusahaan

Ku raket interacting jeung klien, urang ngadangukeun kaperluan maranéhanana sarta meta dina tungtutan maranéhanana.

Kualitas luhur Best Engine valves suppliers borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Kualitas luhur Best Engine valves suppliers borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD.
1D; HIJI Klep Mesin Pangsaéna Kualitas Tinggi Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD., Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin SiemensInlet tinggi jeung efisiensi knalpot, workmanship rupa, outsourcing geulis1D Auto Parts CO., LTD. Pangalusna ENGINE valves suppliersColokan busi merek 1d, sareng NGK Jepang, denso, téknologi busi sareng téknologi keramik NTK gabungan sertifikasi. Produk nutupan colokan ganda platinum, colokan platinum, colokan iridium platinum, colokan iridium, colokan nikel alloy jeung model lianna.
Bagian Mesin OEM Asli Piston 1D
Bagian Mesin OEM Asli Piston 1D
Unggal piston merek 1D parantos ngalaman perlakuan panas. Tujuan perlakuan panas nyaéta pikeun mastikeun operasi normal piston dina mesin tanpa gagal.1D unggal piston diproduksi ku alat mesin Taiwan CNC pikeun mastikeun katepatan produk. Masing-masing parantos diuji sacara manual pikeun mastikeun unggal ukuran detil produk.Tungtungna, produk bakal ngalaman beberesih ultrasonic, lajeng ngalakukeun perlakuan permukaan relevan.Ayeuna, perlakuan permukaan anu kami tiasa nyayogikeun nyaéta: piston tin plating piston phosphating piston skirt printing (tin plating phosphating skirt printing). Tujuan tina tilu perlakuan permukaan ieu nyaéta pikeun ningkatkeun gesekan antara piston sareng liner silinder nalika mesin mimiti tiis. Ngahindarkeun résiko tarik silinder.) Perawatan anoda tina sirah piston (tujuan perawatan anoda nyaéta pikeun ningkatkeun karasa sirah piston, ku kituna karbon henteu tiasa nembus kana awak piston, ku kituna ningkatkeun waktos jasa piston)
Profésional Best kualitas kinerja luhur bagian mesin piston kit pabrik
Profésional Best kualitas kinerja luhur bagian mesin piston kit pabrik
1D; ONE Profesional Kualitas luhur bagian-bagian mesin piston kit pabrikan, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40,000 pcs piston, 200,000 pcs piston ring1D Auto Parts mangrupikeun produsén suku cadang mobil anu museurkeun kana suku cadang mesin mobil.
Ngaropea Best Quality Best pabrik pinuh gasket Factory Ti Cina
Ngaropea Best Quality Best pabrik pinuh gasket Factory Ti Cina
1D; ONE Disesuaikeun Kualitas Pangsaéna Pabrikan pabrik gasket pinuh pangsaéna Ti China, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran sapopoé 40,000 pcs piston, 200,000 pcs ring piston1D Quality Best Best full gasket Factory, Kargo Logistik genah& Stok siap cukupPROSES DESKRIPSI: 1D brand silinder liner Isuzu runtuyan ngadopsi tinplate prosés perlakuan permukaan stainless steel, Mitsubishi Series Ngadopsi tinplate beungeut prosés TOP sabalikna, Toyota runtuyan ngadopsi tinplate panengah prosés plat electrolytic strip.
ANY INQUIRIES, PLS NULIS KA KAMI
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun