Sakitar 1d

1D Mobil-mobilation Payuluan di Kidul Cina City Zho City, éta kapanggih dina taun 2010 sareng ahli ngiringan pangalaman, Collower, minyak anu saé, kembang pelapis jsb.   

Kami reueus janten kelas gunung tilu sareng Ride Asses anu diabungkeun sareng Grota, Mitubishi sareng Huuzu Oklé.


1D Pertahanan strategis Pokodia di handap ieu:

1. Panaliti anu kuat& Ngembangkeun téknik: Lordigur langkung ti 1600 modél mesin 162 jalur produksi, kapasitas outlikasi sapopoé 40,000 piston piston PC, 200,000 piston piston.

2. Fasilitas& Sertipikat: Mastingan Boss Boss / Manchenson sareng mesin séri NPros Witus sareng 170 cocog sareng kapal anu cocog, IClasi dilatih, IClass dilacak, nyaéta 20100, ISO-20100, ISO-20100, IO-DPRDY disatujuan.

3. genah logis& Sahap siap, ngawangun kaayaan pabrik pabrik di Kidul Cina Guangzheo City pikeun gancang pikeun gancang ngabales inpormasi sareng palanggan perumahan.

4. Pasar berorientasi& Ladenan pelanggan: Buka Toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun konsumén sareng "unggal pitulung" saatos-jual.

AYA NAON ANU ÉNGGAL

Bagian Otomatis 1D mangrupikeun produsén fokus mobil dina bagian mesin mobil mobil.

Béda kualitas utama anu paling saé kualitas pangsaéna
Béda kualitas utama anu paling saé kualitas pangsaéna
1d Pabrik Sahawat Pabrik Beed& Sertipikat: Bitching Bosching Dunya Gancang / Mesin Siemen
Quality WATHER Kilang kitu pangalusna
Quality WATHER Kilang kitu pangalusna
1D borongan WATHER kalawan harga alus - 1D, Jepang téhnologi NPR sarta 170 technicians cocog dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect.1D Best Quality WATHER Kilang kitu, kargo logistik genah& Saham siap
Bolongan glowlower anu kualitas luhur - 1D Auto Otomatis., LTD.
Bolongan glowlower anu kualitas luhur - 1D Auto Otomatis., LTD.
1d Klip anu langkung luhur ploles bullesale - 1d auto anu otomatis., LTD., Ltip NPT sareng 170 McIP.
Pabrik gas anu paling saé
Pabrik gas anu paling saé
1d pabrik gasket anu paling hadé.& Sertipikat: Bitching Bosching Dunya Gancang / Mesin Siemen
Pabrik Piston Kualitas pangsaéna
Pabrik Piston Kualitas pangsaéna
Pabrik Piston Kualitas Pangalusna (Fasilitas& Sertipikat: Bitching Bosching Dunya Gancang / Mesin Siemen
Harga pabrik piston pangsaéna - 1D
Harga pabrik piston pangsaéna - 1D
Harga pariwara piston pangsaéna - 1D, fasilitas& Sertipikat: Bitching Bosching Dunya Gancang / Mesin Siemen
Produk urang

Produsén patempatan otomatis pikeun bagian mesin mesin mobil langkung ti 11 taun.

MACA DEUI
Pembekaran gas anu paling saé

Pembekaran gas anu paling saé

Pangalusna gasket Supplier pinuh.The nguji produk anu rutin dipigawé pikeun mastikeun kualitas luhur.
Piston

Piston

kacida disarankeun hungkul.
Produsén Piston Profon Profone

Produsén Piston Profon Profone

1. Toyota, Honda, Suzuki, Dafa sarta Nissan mesin béngsin ngadopsi kahiji beureum ring oksidasi baja, luar bunderan Chrome plating, anu alloy kadua, NPR bentuk gelombang badag atawa Rik wavelet bentukna digabungkeun ring minyak, perunggu atawa hideung, unggal cingcin ieu disemprot kalawan kode warna (beureum, koneng jeung bulao) jeung ngetik T atawa n, unggal cingcin ieu disemprot sareng kode warna (beureum, koneng jeung bulao)2. Mitsubishi, Nissan, Toyota, mesin solar ngadopsi nu oksidasi beureum mimitina, luar bunderan Chrome plating, garis caang tengah, beusi pangleuleusna ti antara kadua, luar plating Chrome, taper garis sudut, ring minyak katilu, nitriding liang cincin rojongan spiral leutik; Unggal kode warna semprot ring (beureum, koneng jeung bulao)3. engine solar Isuzu adopts proses aslina, tilu sisi plating atanapi opat sisi plating, perlakuan beungeut ring minyak sarta cingcin minyak liang badag, sarta prosés polytetrafluoroethylene keur spring. Tipe T atawa N, unggal ring kode warna semprot (beureum, konéng jeung biru)
Profesional Spark Produsén

Profesional Spark Produsén

Profésional pabrik narik colokan.Ningkatkeun jasa tina bakal mempermudah pamutahiran gambar brand.
Kepala Kepala Kadaharan Kadaharan Kadaharan

Kepala Kepala Kadaharan Kadaharan Kadaharan

Peran gasket anu maok, mangrupikeun unsur seks anu elastis antara blok silinder sareng sirah silinder, dipaké pikeun nyegah gas tekanan, minyak bumi sareng ngeris sareng tiis sareng saterasna.1d Otomatis Bagian CO., LTD. Galur gaskét anu kualitas luhur - 1D otomatis., Ltd.
Intro pikeun ngagunakeun liners Panty 1d otomatis., Ltd.

Intro pikeun ngagunakeun liners Panty 1d otomatis., Ltd.

Seclinder Liner mangrupikeun bagian cericrical, disimpen dina liang silinder awak, sareng dibereskeun ku sirah silinder. Piston ngadamel gerak balesan dina liang batin sareng cai pendingin disayogikeun di luar. Fungsina silinder liner nyaéta:1. Ruang kerja kerja dibentuk babarengan sareng sirah silinder sareng piston.2. silinder liner cylindrical mesin soller3. Mindahkeun panasaan habel sareng téa kana cai pendinginan supados tiasa dianggo dina suhu anu luyu.4. Sampah silinder baju mesin gencar stroke digoléksi sareng palabuhan hawa, anu dibuka sareng tutup ku pistal hawa pikeun nyagalkeun distribusi hawa.1d Otomatis Bagian CO., LTD. Intro pikeun ngagunakeun liners Panty 1d otomatis., Ltd.
Pangsaéna 4d33 mysplies

Pangsaéna 4d33 mysplies

Alfin Fuso Truk Mitsubishi 4d33 Mesin Mesin Mesin Messel 108mm 1013312 Me016896Kami nuturkeun prinsip 1d: produk kualitas luhur, customer heula. Produk urang di kebon Jepang sareng asal Taiwan.4d33 mangrupikeun salah sahiji modél anu paling nyebar. Sareng kualitas produk kami diakui ku seueur para nasabah. Kami henteu hte anu pangsaéna, tapi urang nawiskeun persis naon anu anjeun butuhkeun.Wilujengya pikeun ngahubungi kami sareng ngawitan gawé bareng munggaran.1d Otomatis Bagian CO., LTD. Pangsaéna 4d33 mysplies
Production Mesin Professional

Production Mesin Professional

VedT1d Otomatis Bagian CO., LTD. Production Mesin Professional

Saluran pasar

Upami anjeun teu tiasa mendakan produk paruar-baju anu cocog pikeun proyek, ngantepkeun Asli Khususna ngabantosan ngabantosan produk profésional cahé anjeun nampi produk idéal dina 7 dinten kaahlian. Produksi akurat: ngamangpaatkeun nagara téknologi seni pikeun desain sareng ngahasilkeun produk mastikeun nampi konsumén nampi produk anu paling akurat.


1. Pananyana: Konsumén nyarioskeun faktor bentuk anu dipikahoyong, spésifikasi karacés, siklus hirup, sareng syarat akurat.

2. Desain: Jalan Desain ieu kalibet tina situs ngamimitian ngeunaan mastikeun produk khusus anu paling saé pikeun kaperluan klien.

Konsumén koperasi

Bagian Otomatis 1D mangrupikeun produsén fokus mobil dina bagian mesin mobil mobil.

MACA DEUI
VedT

VedT

produk nu muterkeun hiji peran penting dina rupa-rupa aplikasi di industri.
Plug

Plug

Ignitif gancang, hirup panjang dugi ka 120.000 kilométer
Pabrik gas anu paling saé

Pabrik gas anu paling saé

Gasket pinuh.Resésanana korosional anu kuat, tekanan, résistansi panas sareng daya korecosion1d Otomatis Bagian CO., LTD. Pabrik gas anu paling saé
Hal 04

Hal 04

Bagian Otomatis 1D mangrupikeun produsén anu otomatis
Naon waé pertanyaan, pls nyerat ka urang
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese