Ngeunaan 1D

Perusahaan otomatis 1D lokasina di Cina Kidul kota Guang Zhou, éta kapanggih dina 2010 kalawan kaahlian exporting pangalaman dina bagian mesin, pausahaan ieu dedicated ka piston, liner, ring Assy, sarta gasket dagang, bantalan mesin, spark / glow plugs, minyak pelumas. jsb.   

Kami reueus janten Top-Three Piston sareng cingcin Assy produsén Cina anu ngahiji sareng ranté suplai Toyota, Mitsubishi sareng Isuzu OEM.


Kauntungan strategis perusahaan 1D difokuskeun di handap ieu:

1. Panalungtikan kuat& Téhnik Ngembangkeun: Ngonpigurasikeun langkung ti 1600 modél mesin sareng 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran sadinten 40,000 pcs piston, 200,000 pcs piston ring.

2. Sarana& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah mesin Bosch / Siemens, téhnologi Jepang NPR jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect.

3. Kargo Logistik genah& cukup siap Saham: ngawangun base gudang pabrik di Cina Selatan kota GuangZhou guna gancang ngabales informasi pasar jeung kabutuhan customer.

4. Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "unggal bantosan sakedik" jasa saatos jual.

AYA NAON ANU ÉNGGAL

1D Auto Parts mangrupikeun produsén suku cadang mobil anu museurkeun kana suku cadang mesin mobil.

Profésional Best Quality MAIN Bearing Best Quality CON Bearing Pabrik pabrik
Profésional Best Quality MAIN Bearing Best Quality CON Bearing Pabrik pabrik
1D;SATU Profesional Kualitas Terbaik Bantalan UTAMA  Kualitas Terbaik Pabrik Pabrik Con Bearing, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens1D Kualitas Terbaik Pabrik Bearing UTAMA, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens
Borongan Best Quality pabrik WATHER kalawan harga alus - 1D; ONE
Borongan Best Quality pabrik WATHER kalawan harga alus - 1D; ONE
1D; ONE Grosir Pabrik WATHER Kualitas Terbaik kalayan harga anu saé - 1D; ONE, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens1D Grosir WATHER kalawan harga alus - 1D, Jepang NPR  téknologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO/TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan jsb.Pabrik WATHER Kualitas 1D Pangsaéna, genah Logistik Kargo& Stok siap cukup
Pangalusna High Quality GLOW PLUG borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD. Panyadia
Pangalusna High Quality GLOW PLUG borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD. Panyadia
1D; Hiji Best Quality GLOW PLUG borongan - 1D AUTO PARTS CO., LTD. Supplier, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring piston1D High Quality GLOW PLUG Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD., Jepang NPR  téknologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, CCIP coating, ISO/TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan jsb.
kualitas luhur kualitas pangalusna FULL gasket pabrik borongan - 1D otomatis bagian CO., LTD.
kualitas luhur kualitas pangalusna FULL gasket pabrik borongan - 1D otomatis bagian CO., LTD.
1D;Hiji Quality High Quality Best FULL GASKET Factory Grosir - 1D AUTO PARTS CO., LTD., Jepang NPR  teknologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, CCIP coating, ISO/TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan jsb.Pabrik FULL GASKET Kualitas Terbaik 1D, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin SiemensPROSES DESKRIPSI: 1D brand silinder liner Isuzu runtuyan ngadopsi tinplate prosés perlakuan permukaan stainless steel, Mitsubishi Series Ngadopsi tinplate beungeut prosés TOP sabalikna, Toyota runtuyan ngadopsi tinplate panengah prosés plat electrolytic strip.
Kualitas Pangalusna Profesional Kualitas Terbaik Pabrik Pabrik PISTON Pabrik
Kualitas Pangalusna Profesional Kualitas Terbaik Pabrik Pabrik PISTON Pabrik
1D; Hiji Kualitas Pangalusna Profesional Pabrik PISTON Kualitas Terbaik Pabrik Pabrik, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens1D; ONE Produsén Pabrik PISTON Kualitas Profesional Terbaik, Téknologi NPR Jepang sareng 170 teknisi anu dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan jsb.Pabrik PISTON Kualitas Terbaik 1D, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens
Ngaropéa Harga Pabrik PISTON Pangsaéna - produsén 1D Ti Cina
Ngaropéa Harga Pabrik PISTON Pangsaéna - produsén 1D Ti Cina
1D; ONE Disesuaikeun Harga Pabrik PISTON Pangsaéna - Pabrikan 1D Ti Cina, Panalungtikan Kuat& Téhnik Ngembangkeun: Konpigurasikeun langkung ti 1600 modél mesin1d brand, unggal piston dijieun ku parabot mesin CNC di Taiwan pikeun mastikeun akurasi produk. Masing-masing parantos dipariksa sacara manual pikeun mastikeun yén produkna tina unggal ukuran rinci. Tungtungna, produk bakal cleaned ku gelombang ultrasonik, lajeng perlakuan permukaan relevan bakal dilakukeun. Perlakuan permukaan anu sayogi nyaéta: Piston Tinning, Piston phosphating, Piston Skirt Printing (tinning, phosphating, and skirt printing) tilu perlakuan permukaan ieu dirancang pikeun ningkatkeun gesekan antara piston sareng silinder liner nalika mesin mimiti tiis. Anodizing of the Piston head (Tujuan anodizing nyaéta pikeun ningkatkeun karasa sirah piston supados karbon henteu nyerep kana awak piston, sahingga ningkatkeun umurna)
PRODUK KAMI

Produsén suku cadang mobil profésional pikeun suku cadang mesin mobil langkung ti 11 taun.

MACA DEUI
Supplier pangalusna kualitas luhur gaskets disegel pinuh 1D

Supplier pangalusna kualitas luhur gaskets disegel pinuh 1D

Kit overhaul merek 1d didamel tina bahan impor Jepang, gasket karét, Gasket silinder, bantal minyak, segel minyak klep, segel minyak crankshaft payun sareng pungkur, segel minyak camshaft, sareng asesoris sanésna diuji sacara ketat pikeun mastikeun panggunaan kualitas luhur.
Cina Ngaropea pistons tina sagala rupa produsén model - 1D; ONE

Cina Ngaropea pistons tina sagala rupa produsén model - 1D; ONE

1D; ONE China Ngaropea piston tina sababaraha produsén modél - 1D; ONE, Berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.Unggal piston merek 1D parantos ngalaman perlakuan panas. Tujuan perlakuan panas nyaéta pikeun mastikeun operasi normal piston dina mesin tanpa gagal.1D unggal piston diproduksi ku alat mesin Taiwan CNC pikeun mastikeun katepatan produk. Masing-masing parantos diuji sacara manual pikeun mastikeun unggal ukuran detil produk.Tungtungna, produk bakal ngalaman beberesih ultrasonic, lajeng ngalakukeun perlakuan permukaan relevan.Ayeuna, perlakuan permukaan anu kami tiasa nyayogikeun nyaéta: piston tin plating piston phosphating piston skirt printing (tin plating phosphating skirt printing). Tujuan tina tilu perlakuan permukaan ieu nyaéta pikeun ningkatkeun gesekan antara piston sareng liner silinder nalika mesin mimiti tiis. Ngahindarkeun résiko tarik silinder.) Perawatan anoda tina sirah piston (tujuan perawatan anoda nyaéta pikeun ningkatkeun karasa sirah piston, ku kituna karbon henteu tiasa nembus kana awak piston, ku kituna ningkatkeun waktos jasa piston)
Borongan produsén ring Piston Profesional kalawan harga alus - 1D; ONE

Borongan produsén ring Piston Profesional kalawan harga alus - 1D; ONE

1D; ONE Grosir Produsén ring Piston Profesional kalayan harga anu saé - 1D; ONE, Berorientasi Pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.1. Toyota, Honda, Suzuki, Dafa jeung Nissan mesin béngsin ngadopsi cingcin baja oksidasi beureum munggaran, bunderan luar Chrome plating, alloy kadua, NPR bentukna gelombang badag atawa Rik wavelet bentukna digabungkeun cingcin minyak, parunggu atawa hideung, unggal ring disemprot. kalayan kode warna (beureum, koneng sareng biru) sareng ngetik T atanapi n, unggal cingcin disemprot kode warna (beureum, koneng sareng biru)2. Mitsubishi, Nissan, Toyota, mesin solar ngadopsi oksidasi beureum kahiji, bunderan luar Chrome plating, garis caang tengah, beusi pangleuleusna ti séri, luar plating Chrome, garis sudut taper, cingcin minyak katilu, nitriding liang leutik ring rojongan spiral; Unggal kode warna semprot ring (beureum, koneng sareng biru)3. mesin solar Isuzu adopts prosés aslina, tilu sisi plating atawa opat sisi plating, perlakuan beungeut cingcin minyak jeung cingcin minyak liang badag, sarta prosés polytetrafluoroethylene keur spring. Ketik T atawa N, unggal ring kode warna semprot (beureum, konéng jeung biru)
Grosir Produsén Klep Mesin Profesional kalayan harga anu saé - 1D; ONE

Grosir Produsén Klep Mesin Profesional kalayan harga anu saé - 1D; ONE

1D; ONE Grosir Produsén Klep Mesin Profesional kalayan harga anu saé - 1D; ONE, Kargo Logistik genah& cekap Stok SiapKlep mesin1D Auto Parts CO., LTD. Produsén klep Engine profésional
Pangalusna Intro pikeun pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD. Panyadia

Pangalusna Intro pikeun pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD. Panyadia

1D; ONE Intro Pangalusna pikeun ngagunakeun panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD. Supplier, berorientasi pasar& palayanan palanggan: muka toko langsung sareng kantor perdagangan, ngalaksanakeun palanggan kalayan "satiap bantosan sakedik" jasa saatos jual.Cylinder Liner mangrupikeun bagian silinder, disimpen dina liang silinder awak, sareng dipasang ku sirah silinder. Piston ngajadikeun gerak reciprocating dina liang jero sarta cai cooling disadiakeun di luar. Fungsi silinder liner nyaéta:1. Ruang kerja silinder kabentuk babarengan sareng sirah silinder sareng piston.2. liner silinder tina cylindrical piston mesin solar ngasuh piston samping dorong sarta jadi kalungguhan ti reciprocating gerakan piston.3. Mindahkeun panas tina assembly piston jeung sorangan ka cai cooling sangkan eta dianggo dina suhu luyu.4. Lengan silinder tina mesin solar dua-stroke ieu disusun kalawan port hawa, nu dibuka jeung ditutup ku piston pikeun ngawujudkeun distribusi hawa.1D Auto Parts CO., LTD. Pamakéan panty liners 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Pangalusna Quality Intro ka Main bearing 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik

Pangalusna Quality Intro ka Main bearing 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik

1D; HIJI Intro Kualitas Pangsaéna pikeun bantalan Utama 1D AUTO PARTS CO., LTD. Pabrik, 32 jalur produksi, kapasitas kaluaran poean 40.000 pcs piston, 200.000 pcs ring pistonBantalan utama1D Auto Parts CO., LTD. Intro to Main bearing 1D AUTO PARTS CO., LTD.
Pangalusna suppliers ring piston profésional uk pabrik Harga Pabrik - 1D; ONE

Pangalusna suppliers ring piston profésional uk pabrik Harga Pabrik - 1D; ONE

1D; ONE Best Profesional supplier ring piston uk pabrik Harga Pabrik - 1D; ONE, Jepang NPR  téknologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect.Piston Ring mangrupakeun jenis cingcin elastis logam kalawan deformasi ékspansi luar badag, nu dipaké pikeun nyelapkeun kana jero alur piston. Cingcin piston aya dua jenis: cingcin komprési jeung cingcin minyak. Ring komprési bisa dipaké pikeun ngégél campuran combusible gas dina chamber durukan. Cingcin minyak dipaké pikeun kerok kaleuwihan minyak kaluar silinder.1D Auto Parts CO., LTD. suppliers ring piston profésional produsén uk
Intro to Best Grosir Piston 6D16 kalawan harga alus Supplier 1D; ONE

Intro to Best Grosir Piston 6D16 kalawan harga alus Supplier 1D; ONE

1D; ONE Intro to Best Grosir Piston 6D16 kalawan harga alus Supplier 1D; ONE, Facility& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin SiemensPiston mangrupikeun "jantung" mesin mobil, anu nanggung beban mékanis sareng beban termal. Ieu salah sahiji bagian konci dina mesin jeung kaayaan gawé awon. Pungsi piston nyaéta pikeun nanggung tekanan gas sarta ngajalankeun crankshaft pikeun muterkeun ku cara ngalirkeun pin piston ka rod nyambungkeun.1D Auto Parts CO., LTD. Borongan Piston 6D16 kalawan harga alus - 1D AUTO PARTS CO., LTD.1D Auto Parts CO., LTD. Grosir Piston 6D16 pangalusna kalawan harga alus Supplier

SALURAN PASAR

Upami anjeun teu tiasa mendakan produk luar-rak anu cocog pikeun proyék éta, hayu jasa kustomisasi profésional ASH Light ngabantosan anjeun kéngingkeun produk idéal anjeun dina 7 dinten tanpa ngorbankeun kaunggulan Time-To-Market atanapi Kustomisasi. Precision Produksi: Ngamangpaatkeun kaayaan tina téhnologi seni pikeun ngarancang jeung pabrik produk ensures konsumén narima produk paling akurat sadia.


1. Inquiry: Konsumén ngabejaan faktor formulir nu dipikahoyong, spésifikasi kinerja, siklus hirup, sarta sarat minuhan.

2. Desain: Tim desain aub ti mimiti proyek pikeun mastikeun pangalusna produk dirancang custom pikeun nyocogkeun ka kabutuhan klien '.

PELANGGAN KOPERASI

1D Auto Parts mangrupikeun produsén suku cadang mobil anu museurkeun kana suku cadang mesin mobil.

MACA DEUI
bagian mesin mobil ngajual kawas muih panas klep kualitas luhur 1D Manutacturing

bagian mesin mobil ngajual kawas muih panas klep kualitas luhur 1D Manutacturing

Klep merek 1d ngadopsi prosés plating nitriding Jepang, anu ningkatkeun karasa sareng kasalahan klep sacara gembleng, ningkatkeun résistansi ngagem sareng résistansi suhu luhur, sareng manjangkeun umur jasa klep.
Pangalusna Laser IRIDIUM Car Spark Plugs Pikeun Mesin Company - 1D; ONE

Pangalusna Laser IRIDIUM Car Spark Plugs Pikeun Mesin Company - 1D; ONE

1D; ONE Best Laser IRIDIUM Busi Mobil Pikeun Perusahaan Mesin - 1D; ONE, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin SiemensColokan busi merek 1d, sareng NGK Jepang, denso, téknologi busi sareng téknologi keramik NTK gabungan sertifikasi. Produk nutupan colokan ganda platinum, colokan platinum, colokan iridium platinum, colokan iridium, colokan nikel alloy jeung model lianna.
Borongan Best Quality FULL GASKET Factory kalawan harga alus - 1D; ONE

Borongan Best Quality FULL GASKET Factory kalawan harga alus - 1D; ONE

1D; ONE Grosir Best Quality FULL GASKET Factory kalawan harga alus - 1D; ONE, Jepang NPR  téknologi jeung 170 mumpuni teknisi dilatih, palapis CCIP, ISO / TSl6949-2002, ISO-2015 disatujuan ect.GASKET FULL.lalawanan korosi kuat, tekanan, panas sarta lalawanan korosi1D Auto Parts CO., LTD. Pabrik GASKET FULL Kualitas pangsaéna
Ngaropéa piston tahan suhu luhur sareng ring piston anu dianggo pikeun pabrik mobil Ti Cina

Ngaropéa piston tahan suhu luhur sareng ring piston anu dianggo pikeun pabrik mobil Ti Cina

1D; ONE Disesuaikeun piston tahan suhu luhur sareng ring piston anu dianggo pikeun pabrik mobil Ti Cina, Fasilitas& sertipikat: dilengkepan dunya-ngarah Bosch / mesin Siemens1D Auto Parts mangrupikeun produsén suku cadang mobil anu museurkeun kana suku cadang mesin mobil.
ANY INQUIRIES, PLS NULIS KA KAMI
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun