Layanan

Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin 1600 lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 pcs piston, 200.000 piston ring piston. Kita bangga dadi pusstrofon nomer telu-telu lan cincin asyum China sing nganggo toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan.  Diwenehi Donya-Bosch / Lingkungan Mesin, Jepang NPR  Teknologi lan 170 nduweni teknisi terlatih, lapisan chip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015. Gawe pabrik pabrik pabrik ing Kota China Guang Zhou City supaya bisa nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan. Orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake pelanggan "saben pitulung sethithik".

Os Engine Mobil Kelas Berkualitas Tinggi Standard Piston 1d

Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin 1600 lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40.000 pcs piston, 200.000 pcs piston cincin.

Donya sing dilengkapi Bosch / lingkungan mesin, teknologi Npr lan teknisi sing dilatih 170 nduweni teknisi sing dilatih, lapisan ciplip, ISO / tsl6949-2002, ect sing disetujoni iso-2015.

Plug-plug merek 1D, nganggo Jepang NGK, Denso, teknologi plug plug lan teknologi keramik NTK sertifikasi. Produk nutupi plug platinum kaping pindho Platinum, plug platinum, plug platinum Platinum, plug plug Iridium, plug Nickel Aloi Spark lan Model liyane.



Sembarang pitakon, pls nulis kanggo kita
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us