Piston tahan piston suhu lan piston sing disesuaikan kanggo produsen mobil saka China

Piston tahan piston suhu lan piston sing disesuaikan kanggo produsen mobil saka China

1D; siji piston tahan piston suhu lan piston sing digunakake kanggo produsen mobil saka China, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan

Bagean 1D otomatis minangka produsen bagean otomatis sing fokus ing bagean mesin mobil.

  • 适应.pdf Download
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

+86-20-87721702

Telpon:

+86 13825044555

Email:

wey105@qq.com

WeChat:

+8618144837660

Facebook:

1D Auto parts
Kirimake priksaan sampeyan
Rincian Produk
Profil Perusahaan
Profil Perusahaan

1D Otomatis Counter ing Kota China Guang Zhou, ditemokake ing taun 2010 kanthi pengalaman ekspor keahlian ing piston, perusahaan kasebut darmabakti kanggo piston, lan plug perdagangan, plug mesin, minyak pelumas lsp.   

Kita bangga dadi pusston sing paling dhuwur-telu lan cincin asyum China kanthi toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain pasokan.


Gambar gambar


Keuntungan strategis 1d perusahaan fokus ing ngisor iki
        
  1. 1. Panaliten sing kuwat& Mbangun teknik: Konfigurasi luwih saka 1600 model mesin lan 32 garis produksi, kapasitas output saben dina 40,000 piston PCS, 200.000 piston cincin piston 200.000.


2. fasilitas& Sertifikat: dilengkapi World-lingkungan / mesin samsung


3. Pencari logistik kargo& Saham siap: Gawe pabrik gudang pabrik ing kutha China Guangzhou ing kutha-kutha Kidul supaya bisa nanggapi informasi sing cepet nanggapi informasi pasar lan kabutuhan pelanggan.


4. orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".

      
Gambar Pabrik


    

FAQ
1
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
2
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
3
Napa kita nggunakake piston cincin?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
4
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
5
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Layanan Kita
1.OEM utawa ODM ditrima.
2. Kita nampa pesenan / tatanan nyoba kanggo mriksa apa produk sing cocog kanggo pasar.
3.Wenehi jeneng almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
4. Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Ditetepake ing taun 2012 ing China; Gusngzhou ;, We 1D Auto parts co., Ltd. Minangka tunggal properti (individu) adhedhasar perusahaan, dadi supplier Grosir crankshaft, lan sapiturute. Kabeh produk saya entuk aklakaan sing akeh, kualitas unggul, lan linuwih. Loro saka iki, kemampuan kanggo njaga timeline uga kualitas ing macem-macem macem-macem, nyedhiyakake solusi pesenan sing diselehake dening para pelanggan sing diwenehake dening para pelanggan wis menehi jeneng kanggo para pelanggan ing industri ndhuwur Waca rangkeng-.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Tambah komentar
Sembarang pitakon, pls nulis kanggo kita
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us