Pemasok Dering Piston Piston sing paling apik ing UK Produsen Pabrik Harga - 1D; siji

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Cincin piston
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • Process description of piston ring.pdf Download
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; Siji Pemasok Dering Piston Professional Paling Profesional Harga Pabrik UK - 1D; TEKNECT TEKNEED JAPAN, ISO / TSL6949-2002, ECT sing disetujoni ISO-2015.

Cincin piston minangka jinis cincin elastis kanthi cacat ekspansi njaba njaba, sing digunakake kanggo masang menyang batin piston. Cincin piston yaiku rong jinis: compression ring lan cincin minyak. Cincin komprèsi bisa digunakake kanggo nutup campuran gas ing kamar gabungan. Cincin minyak digunakake kanggo ngetokake minyak sing berlebihan saka silinder.



1D Auto parts co., Ltd. Piston Dering Piston Professional Produsen UK


Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk

Cincin piston minangka cincin logam sing dipasang ing alur piston. Ana rong jinis cincin piston: cincin kompresi lan cincin minyak. Cincin komprèsi bisa digunakake kanggo nutup campuran gas sing bisa diobong ing kamar pembakaran; Cincin minyak digunakake kanggo ngiseni minyak sing berlebihan ing silinder.


Cincin piston minangka jinis cincin elastis kanthi cacat ekspansi njaba njaba. Iki dipasang ing alur annular sing cocog. Cincin piston balapan lan rotary Formulir segel ing antarane permukaan bunder njaba cincin lan silinder lan sisih siji cincin lan cincin gedung gas utawa cairan.

Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Cincin piston    

Moq

1 pesawat

Garansi

1 taun
Bahan
Logam
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
Rincian Produk
Fitur Produk
        
Part.1
Pentinge dering piston
Cincin piston minangka komponen inti saka mesin bahan bakar. Ngrampungake sebutan gas bahan bakar bebarengan karo silinder, piston lan tembok silinder. Ana rong jinis mesin mobil sing umume digunakake: mesin diesel lan mesin bensin. Amarga kinerja bahan bakar sing beda, dering piston digunakake uga beda. Rings piston awal dibentuk kanthi casting, nanging kanthi kemajuan teknologi, cincin piston dhuwur baja lair. Kanthi perbaikan fungsi mesin lan syarat lingkungan, macem-macem aplikasi perawatan lumahing, kayata panyemparan termal, pemindahan permukaan, lapisan permukaan, zinc mangananing perawatan piston Waca rangkeng-.
Part.2

Cincin piston kalebu dering gas lan cincin minyak. Fungsi cincin gas yaiku kanggo njamin panyegel ing antarane piston lan silinder. Nyegah akeh suhu dhuwur lan tekanan tekanan ing silinder saka bocor menyang crankcase. Ing wektu sing padha, umume panas ing pucuk piston ditularake menyang tembok silinder banjur dijupuk kanthi banyu adhem utawa udhara.

Cincin minyak digunakake kanggo ngilangi lenga sing berlebihan ing tembok silinder lan lebokake film minyak seragam ing tembok silinder, sing ora mung bisa nyegah minyak kanggo mili, nanging uga nyuda piston, Cincin piston lan silinder lan nyuda resistensi gesekan.

      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Napa kita nggunakake piston cincin?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Kita njupuk kesempatan iki kanggo ngenalake 1D Parts co., Ltd. Minangka pabrikan, ngasilake pabrik lan ekspor otomatis& Aksesoris adhedhasar ing China; gusngzhou; 1D Auto parts co., Ltd. wis didegaké ing taun 2012. Objektif utama kita bisa marem saka klien kita kanthi menehi produk kualitas kaya sing cendhak& Wektu pangiriman setya. Kanthi luwih saka 10 pengalaman, kita terus-terusan nggawe upaya kanggo ngembangake hubungan bisnis jangka panjang karo sing larang regane& pelanggan sing larang regane. Kita minangka klompok profesional& wong sing trampil padha ngatur operasi kanthi nilai-nilai gedhe& Etika Bisnis.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us