Intro menyang Piston Grosir paling apik 6D16 kanthi supplier rega sing apik 1D; siji

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Piston
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; siji intro menyang Piston Grosir 6D16 sing paling apik kanthi supplier rega sing apik 1D; siji, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan

Piston minangka "jantung" mesin mobil, sing ngasilake bathi mekanik lan beban termal. Iki minangka salah sawijining bagean utama ing mesin kanthi kahanan sing paling apik. Fungsi piston yaiku ngatasi tekanan gas lan drive crankshaft kanggo muter kanthi ngliwati PIN PISTON menyang rod sing nyambungake.


1D Auto parts co., Ltd. Piston Grosir 6d16 Kanthi Harga Apik - 1D Auto parts co., Ltd.

1D Auto parts co., Ltd. Piston Grosir BEST 6D16 kanthi supplier rega sing apik


Rincian Produk
Profil Perusahaan



  Rincian Cepet

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------


Oe ora.:ME072062  ME072064Jeneng merek:1d
Papan Asal:Guangzhou, China (Mainland)Nomer Model:ME072062  ME072064
Model mobil:6d16Dia:118
Ketik:PistonLENGTH:116.3
Waranti:3 wulanUkuran Cincin:3 + 2,5 + 4
Bahan:BahanPin:38 * 92
Werna:ChromeAlfin:alfin
MOQ:1 pesawat


Kekuwatan kita 

Piston


1. Kualitas paling apik 

2. Regane kompetitif 

3. Pangiriman Cepet 

4.Show Pagelaran sing apik lan wektu urip sing luwih suwe ing aplikasi praktis

  


-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diwenehi ing taun 2012, 1D Auto parts co., Ltd. minangka pembalen sing dibedakake sing nawakake consignment sing gedhe banget. Diakoni ing industri sing duwe presisensi, iki ditampilake dening kita kanthi bentuk standar kanggo klien kita. Iki dipriksa kanthi snly kanggo nahan kualitas paling luweh.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us