30 detik kanggo njupuk sampeyan mangertos 1D Auto Co, Ltd

30 detik kanggo njupuk sampeyan mangertos 1D Auto Co, Ltd

Kita Guangzhou 1D Auto Co, Ltd perusahaan kita utamane ngasilake piston, piston cylinder, jubin silinder, jubin cilik, plug cilik, lan plug cemlorot, lan produk sing apik banget.

Kualitas kasebut dijamin 100.000 kilometer, output akeh, lan persediaan cukup cekap. Ana kegiatan sing luwih cocog kanggo pesenan saiki.

KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

+86-20-87721702

Telpon:

+86 13825044555

Email:

wey105@qq.com

WeChat:

+8618144837660

Facebook:

1D Auto parts
Kirimake priksaan sampeyan
Rincian Produk
Profil Perusahaan
1D Auto Co, Ltd
广州 一 鼎 汽配 公司 公司
Halo, kanca

Sugeng rawuh ing 1D Auto 1D Co, Ltd lan ngarepake kerjasama sing menang


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
We, 1d Auto parts co., Ltd. Ditetepake ing taun 2012, wis bisa entuk posisi pasar sing misuwur ing lalu lintas, nyedhiyakake lan nyebarake bagean otomatis. Kita uga nawakake macem-macem produk i.e minyak motor. Produk kasebut kondhang amarga kuncuan sing diwenehake kualitas minangka kekiatan sing dhuwur, rampung apik, visibilitas keunggulan, resensi tahan, kekuatan sing dhuwur lan pangopènan. Sawetara produk keamanan lalu lintas mbantu kanggo ngenali divisi dalan lan nggawe gerakan lalu lintas aman. Kawicaksanan kanggo profesional profesional sing trampil, kita wis nindakake ing katering kanggo macem-macem syarat lan panjaluk klien sing dihargai. Kanggo njamin kualitas premium produk, tim sing dipercaya mriksa kabeh produk sing ditawakake ing macem-macem parameter lan mula njamin sawetara sing paling optimal kanggo klien sing ditahan. Amarga gaweyan sing tulus, kita wis bisa ngamanake posisi sing konspirasi ing pasar. Rentang sing ditawakake kanthi akeh ditrapake dening para klien amarga fitur sing ora bisa dibedakake. Kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan klien, kita nawakake produk kasebut ing macem-macem spesifikasi. Klien sing larang regane bisa entuk produk kasebut saka kita ing pasar sing utama.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Bagéan otomatis Pabrik Produsen Pemborong
Tambah komentar
Sembarang pitakon, pls nulis kanggo kita
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us