China Profesional Pabrik Profesional China Produsen - 1D; Siji

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Ketik
Q20-U11
Model mobil
Plug plug
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • Spark plug.pdf Download
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; Siji Produsen Plug Profesional Satu Profesional - Produsen - 1D; Jepang, Teknologi Jepang Jepang, lapisan coles, lapisan cuplian, ISO-2015 disetujoni ect.

Plug-plug merek 1D, nganggo Jepang NGK, Denso, teknologi plug plug lan teknologi keramik NTK sertifikasi. Produk nutupi plug platinum kaping pindho Platinum, plug platinum, plug platinum Platinum, plug plug Iridium, plug Nickel Aloi Spark lan Model liyane.

Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk

Plug spark, umume dikenal minangka Nozzle, digunakake kanggo ngeculake listrik sing apik banget sing dikirim dening kawat dhuwur voltase (kawat nozzle), tugel udhara ing antarane loro elektrods plug, lan ngasilake spark listrik kanggo nyirami gas campuran ing silinder. Jinis utama yaiku: Gulung plug plug, Edge protruding Spark plug, plug elotrode, plug elektrode, lempar plug, lumahing lumpis plug, lsp.

Plug Spark dipasang ing sisih utawa ndhuwur mesin. Ing dina awal, plug Spark disambungake karo distributor kanthi garis silinder. Ing sepuluh taun kepungkur, mesin ing mobil wis inten diganti dadi sambungan langsung ing antarane Coil Ignition lan plug Spark. Voltase sing bisa digunakake yaiku paling ora 10000V, lan listrik dhuwur voltase digawe kanthi listrik kanthi kumpul, lan banjur ditularake menyang plug ignition, banjur ditularake menyang plug ignition, banjur ditularake menyang plug ignistance

Parameter Produk

Jeneng merek

1d
Model mobil
Plug plug
Ukuran
Ukuran standar
Garansi
1 taun
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Bahan
Logam

Moq

1 pesawat

Tanggal Pengiriman

5-7 dina
Rincian Produk
Fitur Produk
        
Part.1
Prinsip kerja plug plug
Ing tumindak voltase dhuwur, udhara ing antarane elektroda tengah lan side-electrode plug plug bakal dioze kanthi cepet, mbentuk elektron sing dirampungake kanthi positif. Nalika voltase antara elektrods tekan nilai tartamtu, jumlah ion lan elektron ing gas kasebut mundhak kaya avalanche, saengga udhara kasebut dadi fenomena lan "risak". Ing wektu iki, gas kasebut mbentuk awak sing cerah, yaiku "Spark". Kanthi ekspansi termal, uga nggawe swara "pop". Suhu spark listrik iki bisa paling dhuwur ing 2000 ~ 3000 ℃, sing cukup kanggo nyemprotake campuran ing kamar pembakaran silinder
Part.2
Struktur Plug Plug

1. Belang baja: Sisih ngisor cangkang baja apik, sing digunakake kanthi cocog karo bolongan plug silinder, lan sisih ndhuwur diwenehake kanthi nut hexagonal eksternal, sing digunakake kanggo nginstal spark plug lengen kanggo ngencengi utawa ngawut-awut plug plug.

2. Rod saka logam minangka elektroda tengah. Pungkasan ngisor rod logam sing ana ing mburi ndhuwur elektroda tengah liwat awak kaca konduktor, lan mburi ndhuwur rod logam dilengkapi nut kabel.

3. Insulator keramik alumina sing dhuwur diatur ing antarane cangkang baja lan elektroda tengah kanggo nyipta elektroda tengah yen tenaga.

4. Sisih paling murah saka cangkang baja dilengkapi elektroda sudhut mlengkung.

5. Ana cuci tembaga ing tengah njaba cangkang baja.

      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Napa kita nggunakake piston cincin?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diwenehi ing taun 2012, 1D Auto parts co., Ltd. minangka pembalen sing dibedakake sing menehi konsolidasi silinder sing gedhe banget. Diakoni ing industri sing duwe presisensi, iki ditampilake dening kita kanthi bentuk standar kanggo klien kita. Iki dipriksa kanthi snly kanggo nahan kualitas paling luweh.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us