Pabrik Piston Piston Professional Piston kanthi rega apik - 1D; siji

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Cincin piston
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • Process description of piston ring.pdf Download
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; produsen piston piston profesional Grosir kanthi rega apik - 1D; siji, orientasi pasar& Layanan Pelanggan: Bukak toko langsung lan kantor perdagangan, ngrampungake para pelanggan kanthi layanan "saben pitulung sethithik".

1. Toyota, Honda, Suzuki, Mesin-mesin bensin DAFA lan Nissan kanthi cincin baja abang pisanan, Aloi-Aloi Gelombang, Perunggu Gelombang Bunder, Perunggu utawa Ireng, Saben dering Kanthi kode warna (abang, kuning lan biru) lan ngetik t utawa n, saben cincin disemprot nganggo kode warna (abang, kuning lan biru)

2. Mitsubishi, NissAta, Toyota, Mesin Diesel nganggo kantong oksidasi pertama, plating kromo njaba, garis-garis bakar taper, garis minyak katelu, nitriding spiral spiral spiral spiral; Saben kode warna semprotan (abang, kuning lan biru)

3. Mesin Diesel Isuzu ngetrapake proses asli, telung plating sisih utawa papat plating, perawatan permukaan cincin minyak lan proses minyak poltebasoOnetousethylene kanggo musim semi. Ketik t utawa n, saben cincin warna semprotan (abang, kuning lan biru)

Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk

Cincin piston minangka cincin logam sing dipasang ing alur piston. Ana rong jinis cincin piston: cincin kompresi lan cincin minyak. Cincin komprèsi bisa digunakake kanggo nutup campuran gas sing bisa diobong ing kamar pembakaran; Cincin minyak digunakake kanggo ngiseni minyak sing berlebihan ing silinder.


Cincin piston minangka jinis cincin elastis kanthi cacat ekspansi njaba njaba. Iki dipasang ing alur annular sing cocog. Cincin piston balapan lan rotary Formulir segel ing antarane permukaan bunder njaba cincin lan silinder lan sisih siji cincin lan cincin gedung gas utawa cairan.

Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Cincin piston
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam

Tanggal Pengiriman

5-7 dina
Rincian Produk
Fitur Produk
        
Part.1
Linux utawa Windows sing kalebu
Fungsi cincin piston kalebu sealing, ngatur minyak (kontrol minyak), kontrol panas (transfer panas) lan nuntun). SEALEAL: Iki nuduhake nyolong gas, nyegah gas ing ruangan pembakaran saka bocor menyang crankcase, ngontrol gas sepedha lan nambah efisiensi termal. Bocor udara ora mung bakal nyuda kekuwatan mesin, nanging uga ngrusak lenga, yaiku tugas utama cincin gas; Nyetel minyak mesin (kontrol minyak): ngiseni minyak pelumas sing keluwih ing tembok silinder lan nggawe tembok silinder sing ditutupi film minyak silinder, piston lan cincin utama cincin minyak.
Part.2
Linux utawa Windows sing kalebu
Ing mesin berkara modern modern, perhatian khusus dibayar kanggo peran cincin piston kanthi ngontrol film minyak; Konduksi panas: Panas piston ditularake menyang liner silinder liwat cincin piston, sing dadi peran sing adhem. Miturut data sing dipercaya, 70 ~ 80% panas sing ditampa dening piston piston ditularake menyang tembok silinder liwat piston cincin, lan 30 ~ 40% piston ditularake ing tembok silinder liwat tembok cincin piston; Dhukungan: Cincin piston njaga piston ing silinder kanggo nyegah kontak langsung ing piston lan tembok silinder, njamin resistensi gesekan, lan nyegah piston saka nuthuk silinder. Umume, piston mesin bensin ngetrapake rong dering gas lan cincin minyak, dene mesin diesel biasane nganggo rong dering gas lan cincin minyak.
      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
1D Auto parts co., Ltd. minangka penggrosir utama saka katup mesin sing amba. Vendor kita duwe teknologi sing paling modern kanggo nindakake produksi lan proses sing gegandhengan karo liyane. Kita kerja minangka tim kanggo ngerteni kabutuhan para pelanggan, tetep dadi kepentingan bisnis sing utuh supaya bisa ngirim produk ing wektu sing paling pas lan produk sing paling kompetitif.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us