Supplier paling apik saka gasket sing wis ditutup kanthi lengkap 1D

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Gasket lengkap
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • FULL GASKET manufacturing process.pdf Download
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

Kit Overhaul 1D digawe saka bahan Jepang sing diimpor, gasket karet, cylinder gas, segel minyak ing kritik, lan aksesoris minyak testly kanggo njamin panggunaan kualitas.

Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk
Silinder Gasket dumunung ing antarane sirah silinder lan blok silinder, uga dikenal minangka amben silinder. Fungsine yaiku ngisi pori mikro ing antarane blok silinder lan sirah silinder, njamin segel sing apik ing permukaan pembakaran kanggo nyegah bocor udara jaket banyu.
Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar

Model mobil

Gasket lengkap
Moq
1 pesawat

Garansi

1 taun
Bahan
Logam
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
Rincian Produk
Fitur Produk
        
Part.1

Kanthi nguatake mesin pembakaran internal, beban termal lan beban mekanik saya tambah, lan rasa nyenyet silinder dadi luwih penting. Syarat kanggo struktur lan bahan yaiku: kekuwatan sing nyukupi lan resistensi panas ing tumindak suhu suhu dhuwur, tekanan dhuwur lan gas sing diombe; Akeh rusak utawa rusak, tahan karat; Nduwe kelenturan tartamtu lan bisa menehi ganti rugi sing ora rata ing permukaan sendi kanggo njamin segel; Urip layanan sing dawa
Part.2
Tanduran silinder ing ngisor iki digunakake:

Salah sijine yaiku gasker silinder silinder logam asbestos. Asbestos kaya iki sandwiched nganggo kabel logam utawa chip logam ing tengah lan ditutupi lembaran tembaga utawa lembaran baja. Kekandelan basket baja iki yaiku 1,2 ~ 2mm. Nduwe resistance elastisitas lan panas lan bisa digunakake bola-bali, nanging kekuwatan kasebut kurang lan kekandelan lan kualitas ora rata

Liyane digawe saka sheet logam sing padhet. Gasket kaya iki umume digunakake ing mesin sing dikuatake, utamane ing mobil lan mobil balap. Gasket jinis iki minangka dhuwur saka garis cenderung ing sekitar bolongan silinder, bolongan banyu lan bolongan minyak sing kudu disegel, lan nggunakake ubah-ewahan lentur garis kanggo nyadari Sealing

      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Napa kita nggunakake piston cincin?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
1D Auto parts co., Ltd. minangka penggrosir terkenal saka gamut saka crankshaft. Vendor kita duwe teknologi sing paling modern kanggo nindakake produksi lan proses sing gegandhengan karo liyane. Kita kerja minangka tim kanggo ngerteni kabutuhan para pelanggan, tetep dadi kepentingan bisnis sing utuh supaya bisa ngirim produk ing wektu sing paling pas lan produk sing paling kompetitif.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us