Mesin Mesin Tinggi Kinerja Tinggi

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Katup
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

Efisiensi inlet lan efisiensi dhuwur, karya kerja sing apik, outsourcing sing apik

Peranan katup mobil khusus kanggo input hawa menyang mesin lan ngelekas gas exhaust sawise campuran. Saka struktur mesin, dipérang dadi intake valve lan katup. Fungsi katup intake yaiku nggambar udhara menyang mesin lan nyampur lan ngobong bahan bakar; Fungsi katup sing luwih gedhe yaiku mbuwang gas exhaust sing diobong lan dadi panas. Gejala karusakan mobil mobil kaya ing ngisor iki:

1. Bakal mengaruhi efisiensi kerja ing mesin, lan kekuwatan mobil bakal dikurangi;

2. Gangguan sing ora normal bakal kedadeyan, lan mesin kasebut bakal ngalami nyepetake utawa kurang akselerasi nalika operasi, lan kinerja sing bakal dikurangi uga bakal dikurangi. Ing kasus sing abot, uga bakal nandhang kesulitan kanggo miwiti mesin, kegagalan uga bakal katon fenomena sing tambah akeh bocor udara utawa celengan karbon;

3. Katup sing rusak bakal nyebabake operasi silinder sing ora stabil. Instabilitas silinder bakal nyebabake mesin goyangake, mesin kasebut ringkih, lan pipa ekzos bakal diblokir. Ing kasus sing abot, bakal nyebabake kesel kanggo ngrokok asap.


Rincian Produk
Profil Perusahaan

  Rincian Cepet

---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- --------------


Oe ora.:
Jeneng merek:1d
Papan Asal:Guangzhou, China (Mainland)Nomer Model:4d32  4D33
Model Mobil:4d32  4D33Bahan:23-8N / 21-4n / 4Cr9si2 / 40cr / 4Cr10si2mo
Ketik:Intake& Katup exhaustMOQ:1 pesawat
Waranti:1 taunUkuran:Ukuran standar
Werna:IrengTanggal Pengiriman:5-7 dina




Kekuwatan kita

Katup katup

1. Kualitas paling apik 

2. Regane kompetitif 

3. Pangiriman Cepet 

4.Show Pagelaran sing apik lan wektu urip sing luwih dawa ing aplikasi praktis

   

---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- --------------


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Diadegake ing taun 2012, kita 1D Auto parts co., LTD., Melu pedagang Grosir minangka pisto lan cincin liyane. Ing proses pangembangan, kita njamin yen mung bahan dhasar dhasar sing paling dhuwur digunakake dening vendor kita bebarengan karo mesin modern. Kita nyedhiyakake produk kasebut ing pirang-pirang pilihan kemasan higienis minangka syarat akurat kanggo klien.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us