Grosir Valver Supplier Paling Dhuwur Kualitas Tinggi - 1D Auto parts CO., LTD.

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Katup
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1d; Grosir Valver Supplier Mesin Paling Dhuwur - Parts 1D Auto Co., LTD., Fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan

Efisiensi mlebu lan ekzosan, pakaryan sing apik, outsourcing sing apik

1D Auto parts co., Ltd. Supplier Klambi Mesin Paling Apik

Plug-plug merek 1D, nganggo Jepang NGK, Denso, teknologi plug plug lan teknologi keramik NTK sertifikasi. Produk nutupi plug platinum kaping pindho Platinum, plug platinum, plug platinum Platinum, plug plug Iridium, plug Nickel Aloi Spark lan Model liyane.




Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk
Supaya bisa nambah efisiensi intake lan exhaust, teknologi multial asring digunakake. Umumé saben silinder dilengkapi 4 katup (uga ana desain saka 3 utawa 5 katup ing silinder siji. Prinsip padha, kayata mesin Audi A6). Ana 16 katup ing 4 silinder. "16v" kita asring ndeleng ing data mobil tegese mesin duwe 16 katup total. Struktur Katup iki gampang dibentuk ruangan pembakaran kompak, lan injector bahan bakar diatur ing tengah, sing bisa nggawe pembakaran campuran gas minyak kanthi cepet lan mbukak saben katup, lan nggawe Kacepetan bukaan valve utawa nutup luwih cepet.
Parameter Produk
Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Katup

Moq

1 pesawat

Bahan

Logam

Garansi

1 taun
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
Rincian Produk


Fitur Produk
        
Part.1
Fungsi Katup
Fungsi katup tanggung jawab khusus kanggo input hawa menyang mesin lan mbuwang gas exhaust sawise campuran. Ing babagan struktur mesin, dipérang dadi intake valve lan katup sing exhaust. Fungsi katup intake yaiku nggambar udhara menyang mesin lan ngobong bahan bakar; Fungsi katup exhaust yaiku gegayuhan lan nyiram gas sampah.
Part.2
Komposisi katup
Katup kasebut dumadi saka kepala lan batang katup. Suhu kepala katup sing dhuwur banget (intake valve 570 ~ 670k, exhaust katup 1050 ~ 1200k), lan uga dadi tekanan gas, lan intersia komponen transmisi. Kahanan lubrication lan pendinginan kasebut miskin, sing mbutuhake katup kasebut kudu duwe kekuatan, kaku, resistensi panas lan nyandhang resistensi. Baja wesi (Chromium baja, baja kromium Nikel) umume digunakake kanggo valve inet, lan aloi tahan panas (silikon kromium baja) digunakake kanggo katup chromium) digunakake kanggo katup chromium. Kadhangkala, supaya bisa nylametake aloi tahan panas, sirah katup kanthi eku digawe saka aloi sing tahan panas lan rod kasebut digawe saka baja kromium, banjur loro dilas bebarengan.
      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Napa kita nggunakake piston cincin?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
Apa cincin ing piston?
Cukup, cincin piston mbentuk segel ing antarane piston lan tembok silinder, sing nyegah gas pembakaran tekanan ora mlebu sumpir minyak. Dheweke uga ngatur konsumsi minyak kanthi nyegah lenga sing gedhe banget kanggo mlebu kamar lan pembakaran pembakaran.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Kanthi pengalaman ing industri, kita 1D Auto parts co., Ltd. Ngerti syarat-syarat klien lan nawakake solusi kanthi tepat. Wiwit wiwitan ing taun 2012, kita melu dadi pabrikan, pemborong lan pengecer mesin gemeti lan liya-liyane. Kita nggarap prosedur teknologi majeng sing bisa digunakake kanggo menehi keunggulan lan kuantitas loro. Kita wis nggunakake pirang-pirang kabijakan lan paramèter kualitas sing angel, kanthi bantuan saka ngendi, kita mriksa produk lan pasokan gamut kualitatif. Loro saka iki, kabijakan etika, urusan sing bisa dipercaya lan jaminan tepat wektu sing bisa ditetepake uga bakal mbiyantu kita posisi sing nyetak niche ing industri kasebut.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us