Grosir Plancongan Sparks Kualitas Khusus Profesional - 1D Auto parts co., Ltd. Pabrikan

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Ketik
Q20-U11
Model mobil
Plug plug
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • Spark plug.pdf Download
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; Siji Grosir Spark Plug Kualitas kualitas tinggi - 1D Auto parts co., Ltd. Produsen, penake logistik kargo& Simpenan siap sing cukup

Kontak cepet, umur dawa nganti 120.000 kilometer

1D Auto parts co., Ltd. Grosir Plug Spark Kualitas Tinggi - 1D Auto parts co., Ltd.





Rincian Produk
Profil Perusahaan
Pambuka Produk

Plug spark, umume dikenal minangka Nozzle, digunakake kanggo ngeculake listrik sing apik banget sing dikirim dening kawat dhuwur voltase (kawat nozzle), tugel udhara ing antarane loro elektrods plug, lan ngasilake spark listrik kanggo nyirami gas campuran ing silinder. Jenis utama yaiku: Gulung Plug Plug, Plug Scark Scriding, Elektron Spark, Plug Elektrone, Plug Listrik, Elektrade Spark Plug, Plug Lumpur Lumpis Lumpis, lsp.


Plug Spark dipasang ing sisih utawa ndhuwur mesin. Ing dina awal, plug Spark disambungake karo distributor kanthi garis silinder. Ing sepuluh taun kepungkur, mesin ing mobil wis inten diganti dadi sambungan langsung ing antarane Coil Ignition lan plug Spark. Voltase sing bisa digunakake yaiku paling ora 10000V, lan listrik dhuwur voltase digawe dening 12v listrik kanthi Coil Ignition banjur ditularake menyang plug ulit.

Parameter Produk
Jeneng merek
1d

Papan asale

Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Plug plug
Moq
1 pesawat

Garansi

1 taun
Bahan
Logam

Tanggal Pengiriman

5-7 dina
Rincian Produk


Fitur Produk
        
Part.1
Prinsip kerja plug plug
Ing tumindak voltase dhuwur, udhara ing antarane elektroda tengah lan side-electrode plug plug bakal dioze kanthi cepet, mbentuk elektron sing dirampungake kanthi positif. Nalika voltase antara elektrods tekan nilai tartamtu, jumlah ion lan elektron ing gas kasebut mundhak kaya avalanche, saengga udhara kasebut dadi fenomena lan "risak". Ing wektu iki, gas kasebut mbentuk awak sing cerah, yaiku "Spark". Kanthi ekspansi termal, uga nggawe swara "pop". Suhu spark listrik iki bisa paling dhuwur ing taun 2000 ~ 3000, sing cukup kanggo nyemprotake campuran ruangan silinder.
Part.2
Ciri plug plug
Ing standar plug, nilai calalik biasane digunakake kanggo menehi ciri ciri termal plug spark spark. Nilai coralific saka plug Spark sing nggambarake keseimbangan penyerapan panas lan dissipasi panas kanggo plug rok insulator plug. Sing luwih dhuwur regane coralif. Kasedhiyan sing luwih kuat ing antarane penyerapan panas lan dissipasi panas, saengga nilai colorific plug plug panas kurang lan plug sing adhem adhem dhuwur. Umumé, plug sing adhem adhem kanthi nilai calalif dhuwur dipilih kanggo mesin kanthi rasio kompresi dhuwur lan kompresi sing dhuwur; Kosok baline, mesin kanthi rasio komprèsi sing sithik lan rasio peng kompresi murah milih plug plug panas kanthi nilai calalif sing kurang. Umume, pilihan plug spark ditemtokake dening pabrik liwat tes jinis produk, lan ora kudu diganti.
      
Gambar Pabrik


    

FAQ
Apa merek lan kualitas sampeyan
Merek kita yaiku Taiwan Brand, 1D
Apa gasket ing mesin?
Gasket sirah dikompres antara blok mesin lan sirah silinder. Seger sirah gasket ing proses pembakaran internal lan uga tetep adhem lan minyak supaya bisa nyampur dadi loro cairan saka blok mesin menyang sirah silinder.
Napa kita nggunakake piston cincin?
Fungsi utama cincin piston ing mesin yaiku: Nyolong ruangan pembakaran saengga ana mundhut gas minimal kanggo kasus ternak. Ngapikake transfer panas saka piston menyang tembok silinder. ... Ngatur konsumsi minyak mesin kanthi scraping lenga saka tembok silinder bali menyang sup.
Suwene bakal mlaku mesin tanpa minyak?
udakara 15 menit.
Apa sing kedadeyan yen mesin mesin kurang?
Biasane ngeweruhi yen coolant sampeyan kurang, nanging minyak rendah uga bisa nyebabake mesin overheat. Iki bisa kedadeyan sanajan level coolant sampeyan apik. Yen ana lenga cilik ing mesin, bakal terus dadi panas amarga ora duwe kesempatan kanggo kelangan.
Layanan Kita
OEM utawa ODM ditrima.
Kita nampa pesenan cilik / nyoba nyoba kanggo mriksa apa produk kasebut cocog kanggo pasar.
Bakal kasedhiya almot online ing layanan 24 jam kanggo perusahaan sing dihormati.
Kita seneng krungu saka sampeyan rauh lan miwiti hubungan bisnis karo Perusahaan Eveem sampeyan.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
1D Auto parts co., Ltd. diadegaké ing taun 2012 ing China; Gusngzhou ;. 1D Auto parts co., Ltd. melu nawakake produk kualitas sing ora bisa ditanggung kanggo para pelanggan. Kita minangka supplier, pedagang lan import otomatis& Aksesoris. Tetep elinga syarat pelanggan, kita nawakake produk sing apik lan apik banget kanggo para pelanggan. Kanggo nyebarake produk, kita didhukung dening keahlian teknis ing pasar. Dheweke ngerti babagan cara nyukupi syarat-syarat Pracer lan nyukupi panjaluk. Perusahaan wong tuwa kita dikenal kanthi pangiriman pas wektune, Uploaded sing diuji kanthi kualitas lan rega sing paling larang. Kajaba iku, para profesional kita uga usaha kanthi angel lan bisa nemoni panjaluk sing saya tambah ing pasar. Kanthi nyedhiyakake produk sing berkualitas, kita wis njaga posisi sing dipercaya ing pasar.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us