Profil Perusahaan

Profil Perusahaan
Kirimake priksaan sampeyan

1D Otomatis Goleki ing Kota South Chuang Zhou, ditemokake ing taun 2010 kanthi pengalaman ekspor keahlian ing piston, perusahaan kasebut darmabakti kanggo piston, cemara assy, ​​cincin perdagangan, plug mesin, minyak pelumas lsp.   

Kita bangga dadi pusston sing paling dhuwur-telu lan cincin asyum China kanthi toyota, mitsubishi lan isuzu oem chain.


Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us