Produsen Supplier Piston Mitsubishi 4D33 paling apik saka China

Jeneng merek
1d
Papan asale
Guangzhou, China (Mainland)
Ukuran
Ukuran standar
Model mobil
Piston
Moq
1 pesawat
Garansi
1 taun
Bahan
Logam
Werna
Putih
Tanggal Pengiriman
5-7 dina
KIRIM INQUIRY SAIKI
  • best spark plug manufacturer-SPARK PLUG (Blue Irridium) 2021 Version.pdf Download
Kirimake priksaan sampeyan

1D; Produsen Supplier Piston Mitsubishi 4d33 Piston Mitsubishi sing paling apik saka China, fasilitas& Sertifikat: Donya sing dilengkapi Bosch / Lingkungan

Alfin Fuso Truck Mitsubishi 4d33 Diesel Engine Bagongan Piston 108mm Kanggo ME013312 ME016896
Kita ngetutake prinsip 1D: produk berkualitas tinggi, pelanggan luwih dhisik. Produk kita ana ing teknologi Jepang lan asale Taiwan.
4D33 minangka salah sawijining model sing paling akeh. Lan kualitas produk kita dikenali dening akeh pelanggan. Kita ora paling apik, nanging kita nawakake persis sing sampeyan butuhake.
Sugeng rawuh menyang kita lan wiwiti kerjasama pisanan.

1D Auto parts co., Ltd. Supplier Piston Mitsubishi paling apik 4D33





Rincian Produk
Profil Perusahaan


  Rincian Cepet

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------


Oe ora.:Me013312  ME012897Jeneng merek:1d
Papan Asal:Guangzhou, China (Mainland)Nomer Model:Me013312  ME012897
Model mobil:4D33Dia:108
Ketik:PistonLENGTH:112.2
Waranti:3 wulanUkuran Cincin:3 + 2 + 4
Bahan:BahanPin:34 * 84
Werna:ChromeAlfin:alfin
MOQ:1 pesawat


Kekuwatan kita 

Piston


1. Kualitas paling apik 

2. Regane kompetitif 

3. Pangiriman Cepet 

4.Show Pagelaran sing apik lan wektu urip sing luwih suwe ing aplikasi praktis

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    2012
  • Tipe Bisnis
    Pemborong
  • Negara / Wilayah
    china;gusngzhou;
  • Industri Utama
    Suku Cadang Mobil & Aksesoris
  • Produk utama
    piston,liner,rings,spark plug,glow plug,engine oil ,
  • Wong sing sah
    Yuguangwei
  • Total karyawan
    16~100 people
  • Nilai output taunan
    5000000USD
  • Pasar Ekspor
    Timur Tengah,Hong Kong lan Macao lan Taiwan
  • Pelanggan Makarya
    广源海传祺4S店;黄河东风本田4S店;黄河广汽丰田4S店
Profil Perusahaan
Madeg ing taun 2012, We 1d Auto parts co., Ltd. Minangka perusahaan proprietship lan produsen sing dianggep apik lan sudagar gasket engine kualitas sing paling dhuwur. Adhedhasar ing China; Gusngzhou;, kita nyathet perusahaan lan bersenjata dhewe karo mesin modern. Ing buntahan siner saka Mentor Yuguangwei, kita wis entuk posisi sing wis dipuji lan misuwur ing industri kasebut.
Video Company
Sertifikasi
IATF 16949
ISO 4001: 2015
Masalah dening:INTERTEK
IATF 16949
Iso14001: 2004
Masalah dening:INTERTEK
Telpon:
+86-20-87721702
Telpon:
+86 13825044555
Email:
WeChat:
+8618144837660
Facebook:
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Chat with Us